LA COPA CATALANA DE TRAMS D’ENDURO CELEBRA LA TERCERA PROVA A VALLDOSERA

La Copa Catalana de Trams d’Enduro ha celebrat la quarta prova de la temporada a la Finca Valldosera, ubicada Olèrdola, a l’Alt Penedès.

La cursa organitzada pel Moto Club Sitges ha reunit pràcticament un centenar de pilots en una jornada calorosa a terres penedesenques. Els corredors han gaudit d’un recorregut força tècnic, amb algunes zones de sorra tova i pedres que han afegit un pèl de dificultat a la prova.

Pel que fa als resultats del dia, Martí Escofet ha estat el més ràpid del tram amb un temps de 5:36, registrat en la segona sessió del dia. El pilot del Moto Club Sitges s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Elit, on l’han acompanyat Joel Vives, segon a Elit i a la classificació scratch (5:46), i Jordi Serena (6:14), que ha fet tercer.

El tercer més ràpid de la classificació scratch ha estat David Martínez, de la categoria Sènior B (5:51). Ramon Godino (5:58), de la categoria E-125 2 Temps i Marc Molins (6:01), de la categoria Sènior B, han completat el top 5 de classificació general.

D’altra banda, pel que fa als pilots més menuts, Nil Peraferrer, del moto Club Vilobí d’Onyar, ha marcat els millors registres de la categoria E65 (7:48), mentre que Aitor Pla, del Moto Esport Club Alcanar, ha estat el més ràpid de la categoria E85 (6:44).

Finalment, pel que fa l’apartat femení, Adela Godino  i Maria San Miguel han estat les protagonistes de les categories Femení Infantil i Femení Superior.

La Copa Catalana de Trams d’Enduro reprendrà l’activitat el proper mes de setembre a Can Taulé.

TRAM d'Enduro de VALLDOSERA 2023

Entrada similar