BELLPUIG ACULL L’ESTRENA DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE GRANS

El Campionat de Catalunya de Motocròs ha estrenat la temporada 2023 al circuit Montperler de Bellpuig.

La prova, disputada aquest passat diumenge, 19 de febrer, ha reunit pràcticament un centenar de pilots al traçat del Segrià.

El Moto Club Segre, organitzador de la cursa, s’ha encarregat de vetllar pel bon estat del terreny del circuit que, com sempre, ha fet les delícies de tots els participants.

Un dels grans protagonistes de la jornada esportiva ha estat Simeó Ubach, el qual ha vençut clarament les dues mànegues de la categoria reina, MX Elit. El corredor de Sant Salvador de Guardiola ha mantingut a ratlla el seu principal adversari, Sergio Castro, que ha fet segon en totes dues mànegues. El top 3 de la categoria MX Elit l’ha completat l’italià Alessandro Contessi.

Pel que fa a MX2, Adrià Monné ha dominat de dalt a baix les dues curses del dia. Al manillar de la seva KTM, Monné ha imposat un ritme inassolible per cap dels seus rivals. Unai Aguiló, amb dues segones posicions, s’ha enfilat al segon esglaó del podi. Scott Smulders ha completat les posicions d’honor.

Màxima igualtat a MX1, on Marc Fontanals i Gervasio Cañas s’han intercanviat la primera i la segona posició en les dues mànegues disputades. Finalment, la combinació de resultats ha beneficiat els interessos de Fontanals, que s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. Gervasio Cañas ha fet segon, mentre que Lluís Sanz, amb dues terceres posicions, ha completat el top 3 de la categoria.

D’altra banda, el pilot més ràpid de la categoria MX125 2 Temps ha estat Manuel López, el qual ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Bruno Miró, amb 33 punts, s’ha classificat en segona posició, mentre que Àlex López ha fet tercer, amb 27 punts.

A MX Sots18 la victòria ha anat a parar a mans d’un intractable Liam Sanjuan, el qual ha vençut amb autoritat les dues mànegues de la jornada. Aleix Martí i Jordi Galera, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Antoni Torres ha estat el més ràpid de la categoria MX3. Torres ha completat una gran actuació fent primer en totes dues mànegues. Josep Pedró, amb dues segones posicions, i Lukas Elmer, amb dues terceres posicions, han completat els calaixos d’honor de la categoria.

Ivan Cervantes ha estat el protagonista de la categoria MX4. El cinc vagades campió del món d’Enduro ha dominat de dalt a baix les dues mànegues disputades al circuit de Bellpuig. Antonio Sacares i Pere Mas, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, MX5, Sergio Perellón s’ha enfilat al primer esglaó del podi, seguit d’Onofre Ortega i Martí Roig.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans es disputarà a Almenar el 12 de març.

Entrada similar