LA LLIGA CATALANA DE MX CELEBRA LA PENÚLTIMA CITA DEL CURS A CAN TAULÉ

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs ha celebrat la penúltima cursa de la temporada a l’Àrea de Motor de Can Taulé.

La prova ha comptat amb una alta participació de 120 pilots, tot sota la direcció del moto club Amics Moto Valls de Torroella.

Les inclemències meteorològiques, com ara el fred i les fortes ratxes de vent, no han impedit als pilots gaudir d’un gran matí de motocròs al traçat de la comarca del Bages.

Pel que fa als resultats de la jornada, Alejandro Mellado s’ha alçat amb el triomf després de vèncer les dues mànegues de la categoria MX50. Al podi l’han acompanyat Arik Lázaro i Marc Pujol, segon i tercer, respectivament.

Alonso Tribaldos ha estat el més ràpid de la categoria MX65-A. Amb aquesta victòria, Tribaldos s’ha proclamat automàticament campió de la categoria. El podi de Can Taulé l’han completat, per aquest ordre, Nil Soler i Pepe Badiella.

Dídac Soler, de la categoria MX65-B, també ha deixat el títol sentenciat després d’imposar-se clarament en totes dues mànegues. El top 3 de la categoria l’han completat Vincent Carbonell, segon, i Eleu Jose, tercer.

Marcos Gallardo té a tocar el títol de MX85 Cadet després de fer segon a Can Taulé. El primer esglaó del podi ha estat per a Jaume Martínez, mentre que Jan Hill ha completat les posicions d’honor.

A MX85 Juvenil la victòria ha anat a parar a mans de Pau Sabaté, que ha sumat el segon triomf de la temporada. L’actual líder de la categoria, Jordi Vilarnau, ha fet segon, mentre que Joel Mataró ha tancat les posicions del podi. Vilarnau i Mataró es jugaran la corona de la categoria Juvenil en la darrera prova de la temporada.

Pel que fa a la categoria MX Júnior, Ari Mestre s’ha adjudicat un triomf molt ajustat -per només un punt de diferència- sobre el segon classificat, Gorka Gardoy. Raúl Adrián Rednic ha tancat el top 3 de la categoria. Malgrat quedar fora de les posicions de podi a Can Taulé, Jan Josa és el principal candidat al títol de la categoria Júnior, la qual lidera amb més de 40 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Aniol Molas s’ha endut el triomf de la categoria MX Sènior després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Jose Luís Daudén i Daniel Garralón han completat les posicions d’honor. Lluís Sanz, cinquè al traçat del Bages, afrontarà la darrera cursa de la temporada com a virtual campió de la categoria.

Àngel Petit ha deixat pràcticament sentenciat el títol de la categoria Aficionats després d’imposar-se clarament a Can Taulé. Antoni Gasto i Aleix Mas, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

A MX+45 el més ràpid ha estat David Rodríguez, que s’ha imposat en totes dues mànegues. Enric Garriga, segon, s’ha proclamat virtualment campió de la categoria. Jordi Gueche ha ocupat el tercer esglaó del podi.

Jordi Pagès i Pere Mas han empatat a 45 al capdamunt de la categoria MX+45. La combinació de resultats han afavorit els interessos de Pagès, que finalment s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Àlex Pérez ha completat el top 3 de la categoria. Pagès i Mas s’ho jugaran tot en la darrera prova de la temporada, on arribaran amb només 10 punts de diferència.

Finalment, pel que fa a la categoria MX+55, Sergi Lasala s’ha proclamat campió després de sumar, a Can Taulé, la quarta victòria de la temporada. Al podi l’han acompanyat Onofre Ortega i Jordi Redon, segon i tercer, respectivament.

L’última prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs se celebrarà el 17 de desembre al circuit Els Arcs de Figueres.

RESULTATS LLIGA CATALANA CAN TAULÉ.

Motocròs Lliga Can Taulé 2023


Entrada similar