GRAN JORNADA DE MOTOCRÒS AL CIRCUIT EL BOSQUET DE PONTS

El circuit el Bosquet de Ponts ha estat la seu de la segona cursa de la temporada dels Campionats de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení.

Sota la batuta del Moto Club Segre, més d’un centenar de pilots s’han desplaçat fins al traçat de la Noguera on s’ha viscut un matí de diumenge carregat de fortes emocions.

Pel que fa als resultats de la jornada, Jaume Pons ha estat el vencedor de la categoria MX85 Cadet. El pilot balear ha estat el més ràpid en totes dues mànegues i, d’aquesta manera, s’ha endut el segon triomf consecutiu de la temporada. El podi de la categoria MX85 Cadet al circuit de Ponts l’han completat Àlex Gabarda, amb 30 punts, i Nil Pérez, amb 29.

Pau Sabaté ha estat el protagonista de la categoria MX85 Juvenil. El pilot del Moto Club Segre s’ha mostrat imparable en totes dues mànegues, on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició. Amb aquest resultat, Sabaté se situa colíder de la general empatat a punt amb Pau Caudet, que ha finalitzat el Motocròs de Ponts en segona posició. El top 3 de la categoria l’ha completat Izan Querol.

A MX 65-A, Pepe Badiella ha imposat el seu ritme en totes dues mànegues. El pilot del Moto Club Polea SX ha demostrat un gran estat de forma després de vèncer les dues primeres proves del certamen. Pol Batlles i Marc Garcia, tots dos amb 36 punts, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Pel que fa a MX 65-B, el francès Mathys Agulló ha estat el més ràpid a les dues mànegues de la jornada, per davant d’Eleu Jose, segon, i Raúl Serrano, que ha fet tercer.

D’altra banda, a MX50, Jordi Dauset i Arik Lázaro han tornat a protagonitzar una emocionant pugna per la primera posició. Lázaro ha estat el més ràpid de la primera mànega, mentre que Dauset s’ha endut el triomf en la segona. Finalment, tots dos pilots han encapçalat la classificació amb 45 punts, un resultat calcat a la primera cursa de la temporada disputada al circuit de La Pobla de Mafumet. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Dauset, que s’ha enfilat al primer esglaó del podi, seguit de Lázaro i Plàcido Aranda, que ha fet tercer.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Anna González ha vençut còmodament la segona prova de la temporada. La pilot del Vallès Occidental ha estat la més ràpida en les dues mànegues de la jornada corresponents a la categoria MX Femení Open. Al podi l’han acompanyat Mariona Valero i Zoe Querol, que han empatat a 36 punts.

Finalment, pel que fa a la categoria MX Femení 85, Aina Arfelis s’ha enfilat al primer esglaó del podi. La pilot del Club Esportiu Amics del Motor d’Almacelles ha cimentat la victòria gràcies a un triomf a la primera mànega de la jornada. A la segona s’ha imposat Julieta Groci, que ha finalitzat la prova en segona posició. El top 3 de la categoria l’ha completat Irune Bernal.

La propera prova dels Campionats de Catalunya de Motocròs Femení i Nens se celebrarà el 16 de juny al circuit de Salomó.

RESULTATS CURSA

Entrada similar