EL TRIAL DE NENS DISPUTA LA QUARTA CURSA A CASTELLVÍ DE ROSANES

Gran debut del Trial Club Castellví en una cursa de la Copa Catalana.

Castellví de Rosanes ha estat la seu de la quarta cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2023.

La localitat del Baix Llobregat ha acollit pràcticament quaranta pilots, dividits entre les set categories en joc: Promo, Base, Aleví+8 Benzina, Aleví+8 Benzina 1r any, Aleví, Iniciació i Oberta.

El Trial Club Castellví ha estat l’encarregat de dissenyar les vuit zones que han hagut de completar els participants. La jornada de motor celebrada a Castellví, amb ambient primaveral, ha estat un èxit a tots els nivells.

Pel que fa als resultats de la prova, Àlex Pifarré, amb 20 penalitzacions, s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria Promo. Oriol Garcia i Otger Martí, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

D’altra banda, a la categoria Base, Gael Hernández s’ha endut el triomf amb un resultat força elevat, 64 penalitzacions, que indica la dificultat de les zones. Roger Tinto, amb 74, i Arnau Arias, amb 76, han completat el top 3 de la categoria Base.

Pel que fa a Aleví+8 Benzina, Oriol Guirao ha registrat el millor resultat, amb una targeta final amb 67 penalitzacions, dues menys que el segon i tercera classificats, Pau Giralt i Queralt Fontdevila.

En Aleví+8 Benzina 1r any, el protagonista ha estat Jared Ibáñez, amb un resultat final de 72 punts. Vinyet Estalló, amb 74 punts, i Farners Fontevila, amb 77, han completat els calaixos del podi de la categoria Aleví+8 1r any.

Aleix Alcón ha estat el protagonista en majúscules de la categoria Aleví. El pilot del Moto Club Tortosa ha completat les dues voltes a les 8 zones amb menys de 30 punts, 29 concretament. Enzo Serrano, amb 41 punts, i Òscar Mercader, amb 43, han completat les posicions d’honor.

En categoria Iniciació, Ton Carbó ha estat el pilot més destacat. El jove corredor de Trialers Penedès ha sumat 22 punts, 6 menys que el segon classificat, Adrià Carrasco. Nil Torrentallé, amb 45 punts, ha ocupat el tercer calaix del podi.

Finalment, cal destacar les bones actuacions dels tres pilots inscrits en categoria Oberta: Ivette Fitó, Jan Morales i Marc Esteve.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens es disputarà el 4 de juny a Esplugues de Llobregat, prova puntuable per al Campionat Territorial de Barcelona 2023.

Classificacions cursa.

Entrada similar