EL RRB RACING GUANYA LES 24 HORES INTERNACIONALS DE LA VALL DEL TENES

RRB Racing guanya la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, Gran Premi Barnasfalt

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt. Amb un total de 38 equips inscrits i 152 pilots en cursa, dels quals 3 equips internacionals i set pilots femenines, l’edició d’enguany ha batut un nou rècord de participants post pandèmia.

La variabilitat meteorològica, amb fotes ratxes de vent que dificultaven el pilotatge en alguns trams de la prova, sobretot de matinada, no ha impedit que es veiés un gran espectacle sobre la pista.

El guanyador de l’edició XLIII ha estat l’equip RRB RACING, format per Cortés, Aguilar, Tomàs i Fontova. L’equip amb el dorsal 19 ha completat 545 voltes, 4 més que el segon classificat, el TALLERES PELAYO INNO MOLD 2, integrat pels corredors Luengo, Navarro, Navarro i Puey.

El podi de la general l’ha completat el MAROTTA RRB RACING, format per Truyols, López, Ibañez i Pérez, amb un total de 532 voltes.

D’altra banda, l’equip guanyador de la categoria fèmines ha estat el ZUM ZUM (29è de la classificació general.)

L’equip Alella Motors, amb la pilot femenina més jove de la història de les 24 Hores, Alexia Gallardo Oller, ha guanyat la categoria mixta.

El Team J&D, que lluïa el dorsal 99, ha aconseguit la primera posició de la categoria Internacional, 19ns de la general.

RRB MASTER 40, amb el dorsal 20, s’ha endut la victòria de la categoria Màster 40, 9ns de la general.

L’Autoescola Granollers, amb pilots provinents de Bigues i Riells, ha sigut el guanyador  de la categoria Vall del Tenes, 4ts de la classificació general.

Finalment, pel que fa a la categoria S20, el guanyador ha estat el dorsal 16, La Leyenda de Isla Cristina. 

Pel que fa al tipus de motocicleta, els guanyadors han estat:


En Grup 3, motors refrigerats per aigua, el vencedor ha estat l’equip RRB Racing, amb el dorsal 19.
En Grup 2, motors refrigerats per aire, el més ràpid ha estat l’equip Servimoto Krono Aire, amb el dorsal 67.
En la categoria PC2T, motocicletes de marxes, el guanyador ha estat el dorsal 26, equip Escuderia SBK Motos, que malgrat algun inconvenient mecànic, ha pogut finalitzar la prova en la 35a posició.
Finalment, pel que fa a la categoria PC2TS, motocicleta de marxes i de sèrie, el vencedor ha estat l’equip Sokad Racing, amb el dorsal 77.

Imatges: Nerea Barrero

Entrada similar