JORDI FIGUERAS S´ENDÚ UN ENDURO DE L´EMPORDÀ DE RÈCORD

Gran organització per part de l´Escuderia Cop de Gas.

Sota l’organització de l’Escuderia Cop de Gas l’Enduro de l’Empordà ha comptat amb una inscripció rècord aquesta temporada de més de 150 pilots.

El pilot més ràpid de la jornada ha estat Jordi Figueras. A més d’encapçalar la classificació scratch, Figueras s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Elit, amb un temps total de 33:22. El top 3 scratch l’han completat Yago Domínguez, de la categoria E-125 2T (33:32), i Francesc Aguilar, de la categoria Júnior Open (33:33).

Pel que fa als resultats per categories, l’esmenat Jordi Figueras ha encapçalat el podi de la categoria Elit amb 16 segons de marge sobre Miquel Pujol, que ha fet segon. El podi l’ha completat Alvaro Gassol a poc més d’un minut i mig del guanyador.

A Júnior Open la victòria ha estat per Francesc Aguilar, mig minut més ràpid que el seu principal perseguidor, Pau Conesa. D’altra banda, Sergi Conesa (34:55) s’ha classificat en tercera posició.

Yago Domínguez, segon a la classificació scratch, ha estat el vencedor de la categoria E-125 2 Temps. Aleix Saumell ha fet segon, a poc més de 45 segons de Domínguez, mentre que Nahuel Santamaria ha fet tercer (34:58).

A Sènior B 2 Temps, victòria de Miquel Lluch (/35:01) per davant de Marc Molins i Èric Garcia.

Oriol Casany ha estat el més ràpid de la categoria Sènior B 4 (34:12). David Martínez ha fet segon mentre que Dani Subirats ha completat les posicions d’honor.

Marc Truyols ha encapçalat la classificació de la categoria Júnior Trofeu. Jesus Ferreres ha fet segon i Oriol Solsona, tercer.

El més ràpid de la categoria Sènior C 2 Temps ha estat Pere Xavier Montané. David Gómez s’ha classificat en segona posició mentre que Jose Palomino ha completat les posicions d’honor.

El Top 3 de la categoria Sènior C 4 Temps l’han conformat Joan Carles Guillen, primer classificat; Albert Barilaro, segon; i Ramon Codina, tercer.

David Serra ha completat els millors temps de la categoria Màster 45. Jordi Tugues ha fet segon i Dani Ollés, tercer.

Sergi Lasala s’ha endut el triomf de la categoria Màster 55. El podi l’han completat Carlos López i Jordi Rosell, segon i tercer, respectivament.

Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, Maria San Miguel ha destacat per sobre la resta de participants amb un temps total de 25:13. Judit Solà (26:31) s’ha classificat en segona posició, mentre que Lourdes Fonoll ha completat el triplet amb un temps de 27:00.

Entrada similar