El CATALÀ D’ENDURO JA TÉ CAMPIONS

La XX edició de l’Enduro del Bages, celebrada a Calders, ha tancat la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro 2022.

L’organitzador de la cursa, el Moto Club Manresa, ha reunit 120 pilots a la comarca del Moianès on s’han decidit els campions de les 11 categories en joc.

Miquel Pujol s’ha proclamat campió de la categoria Elit. El pilot del Moto Club Solsonès ha celebrat el títol des del segon calaix del podi, acompanyat de Jordi Sala (35:43), el més ràpid de l’enduro de Calders, i Sergi Casany, que s’ha classificat en tercera posició.

Pel que fa a la categoria E125, Àlex Puey s’ha proclamat campió de Catalunya en una jornada d’allò més rodona. El pilot del SIP Sport no només s’ha alçat amb el títol de la categoria, sinó que també s’ha endut el triomf de l’Enduro fent el millor temps a la classificació scratch (35:39). El podi de la categoria l’han completat Alfredo Pallicer i Yago Domínguez, que s’ha adjudicat el subcampionat de la categoria.

D’altra banda el campió de Júnior Open ha estat Francesc Aguilar. El pilot del Moto Club Tona ha rubricat el títol amb un nou triomf en la darrera cursa de l’any. A Calders, Aguilar ha encapçalat el podi de la categoria Júnior Open seguit de Sergi Conesa i Pau Conesa.

Miquel Lluch n’ha tingut prou amb una tercera posició a Calders per adjudicar-se el títol de la categoria Sènior B 2 Temps. El podi del XX Enduro del Bages l’han completat Joan Miquel Munar, primer classificat, i Marc Molins, que ha fet segon.

Oriol Casany i David Martínez s’han diputat el títol de la categoria Sènior B 4 Temps en una cursa final on s’ha decidit tot. Finalment, Casany ha estat el més ràpid i s’ha endut el campionat cap a casa. Martínez s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi, i el subcampionat, mentre que Guillem Jorba ha completat les posicions d’honor.

Maria San Miguel s’ha proclamat campiona de la categoria Femenina. La pilot del Moto Club 3 Turons també ha marcat els millors registres de la seva categoria a l’Enduro de Calders, on s’ha enfilat al primer esglaó del podi, seguida d’Alba Vilaplana i Lourdes Fonoll.

A Júnior Trofeu, Jesús Ferreres ha mantingut a ratlla Marc Truyols, amb qui es disputava el títol, i d’aquesta manera s’ha proclamat campió de Catalunya. Oriol Solsona ha estat el més ràpid de la cursa, Ferreres ha fet segon i Truyols, tercer.

Amb el títol de la categoria Sènior C 2 Temps a la butxaca de Pere Xavier Montané, Albert Fernández ha estat el més ràpid a l’Enduro del Moto Club Manresa, per davant de Marc Villarubia i Carles Priego.

Joan Carles Guillen s’ha proclamat campió de la categoria Sènior C 4 Temps. El pilot de l’Esport Motor Castellbisbal ha finalitzat la prova en segona posició, per darrere d’un rapidíssim Edgar Garcia. Rubèn Ruiz ha completat el top 3 de la categoria.

El protagonista de la categoria Màster45 ha estat Dani Ollès. El pilot de l’Escuderia Cop de Gas ha segellat el títol de campió de Catalunya des del tercer esglaó del podi. David Serra ha estat el més ràpid a Calders, seguit de Tomàs Martínez, que ha fet segon.

Pel que fa a la categoria dels més veterans, Màster55, Carlos López n’ha tingut prou amb una segona posició per proclamar-se campió. Àlex Llobet ha estat el més ràpid de la cursa, mentre que Jordi Rosell ha completat les posicions d’honor.

Les millors imatges de la cursa al document adjunt.

Entrada similar