LA FCM A LA PRESENTACIÓ DE LA 46a EDICIÓ DEL TRIAL INDOOR DE BARCELONA

El Palau Sant Jordi de Barcelona serà escenari el pròxim 5 de febrer de l’arrencada del Campionat del Món FIM de X-Trial 2023. El Trial Indoor Solo Moto de Barcelona arriba a la seva edició número 46 i, per tercera vegada en la seva història, obrirà el calendari del Mundial. Totes les grans estrelles d’aquest esport, encapçalades pel doble campió del món outdoor i indoor en 2022, Toni Bou, i el sis vegades campió mundial Adam Raga lluitaran per ser el primer líder del Mundial.

A més, per tercer any consecutiu es disputarà el Women’s Trophy que reunirà el top 5 mundial i on s’espera un emocionant duel entre la catalana Berta Abellán i la britànica Emma Bristow.

La presentació de la prova, que ha tingut lloc aquest matí al Museu Olímpic de Barcelona, ha reunit els principals candidats al títol com Toni Bou, Adam Raga, Berta Abellán o Jeroni Fajardo. A nivell institucional, l’acte ha comptat amb presència del president de la FCM i del Moto Club Terrassa -organitzador de la cursa-, Tato Prat, a més del vicepresident de la RFME, Domènec Fernández, i regidor d’Esports de l’ajuntament de Barcelona, David Escudé.

Barcelona serà la primera d’un total de vuit carreres programades en el Mundial X-Trial 2023. Wiener Neustadt (Àustria), Pamplona (Espanya), Bordeus (França), Andorra la Vella (Andorra), Saint-Denis (Illa de la Reunió, França), Madrid (Espanya) i una més a França amb la seu encara per confirmar.

Més informació i compra d’entrades.

Entrada similar