MARIONA VALERO I ANNA GONZÁLEZ ES PROCLAMEN CAMPIONES DE CATALUNYA DE MOTOCRÒS A ALMACELLES

El circuit La Mina d’Almacelles ha estat la seu, aquest passat diumenge 9 d’octubre, del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení i del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens.

La prova organitzada pel Club Esportiu Amics del Motor d´Almacelles ha reunit més d’un centenar de pilots al traçat de la comarca del Segrià.

El circuit d’Almacelles ha aguantat fins ben entrada la recta final de prova, quan el terreny ha començat a generar més pols de l’inicialment previst a causa de la calor.

Pel que fa als resultats del dia, Mariona Valero i Anna González s’han proclamat campiones de Catalunya de les seves respectives categories, MX Femení Open i MX Femení 85. Totes dues pilots compten amb victòries les cinc curses celebrades del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení.

Mariona Valero ha celebrat el títol des de l’esglaó més alt del podi. A Almacelles, la pilot del AMV Torroella ha estat la més ràpida en totes dues mànegues. El top tres de la cursa l’han completat Cristina De Juan, segona, i Pau Deya, tercera.

Pel que fa a la categoria MX Femení 85, Anna González també ha vençut, tot i que ha cedit la primera posició de la primera mànega a una rapidíssima Julieta Croci. González s’ha refet en el segon assalt on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició per davant de la costa-riquenya. D’aquesta manera, Anna González s’ha enfilat al primer esglaó del podi, seguida de Julieta Croci i Zoe Querol, que ha tancat les posicions d’honor.

Pel que fa a la categoria MX50 del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens, Òscar Martínez ha aconseguit el segon triomf consecutiu de la temporada després d’una convincent actuació on ha vençut les dues mànegues de la jornada. Alonso Tribaldos i Nil Soler, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Jordi Alba ha estat el pilot més destacat de la categoria MX65. El corredor del Moto Club Segre ha sumat una segona i una primera posició que l’han permès pujar a l’esglaó més alt del podi. Jaume Pons, amb 33 punts, i Kevin Colomé, amb 32, han completat les posicions d’honor.

A MX85 Cadet, Javier Salinas ha aconseguit el primer triomf de la temporada després de vèncer amb solvència les dues mànegues de la jornada. L’actual líder de la categoria, Alejandro Liñan, ha fet segon, mentre que Jan Josa s’ha classificat en tercera posició.

Finalment, pel que fa a la categoria Juvenil, els dos primers classificats de la general, Ot Marí i Oleguer Riba, han ofert un espectacle d’allò més emocionant. Marí s’ha endut la primera mànega, mentre que Riba ha estat el més ràpid en la segona. D’aquesta manera, Oleguer ha pujat al primer esglaó del podi, seguit d’Oleguer Riba i Omar Pavon, que ha completat les posicions d’honor.

La propera cursa tindrà lloc al circuit d’Amposta el proper 23 d’octubre.

Entrada similar