Quads

LA FCM POSA EN MARXA LA COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT

La Federació Catalana de Motociclisme informa de la posada en marxa de la Comissió de Medi Ambient, una iniciativa orientada a salvaguardar els interessos de l’esport motociclista en espais naturals. El principal objectiu d’aquesta comissió és trobar solucions col·laboratives amb els organismes competents per agilitzar l’organització d’esdeveniments esportius en entorns naturals, respectant sempre la normativa ambiental vigent.

La nova comissió estarà composta per un conjunt de persones vinculades al món off-road, que aportaran la seva experiència per convertir-la en una eina valuosa per als moto clubs, així com la resta del col·lectiu motociclista.

Tato Prat, president de la FCM, encapçalarà la comissió de Medi Ambient, que inclourà Jordi Puigdomènech, membre del Moto Club Terrassa; Miquel Font, vocal de la Territorial de Girona; Néstor Godino, membre del Moto Club Abrera;  Oriol Penna, membre del Moto Club Manresa i Miquel Lluch, advocat.

La setmana passada es va celebrar la primera reunió de la Comissió de Medi Ambient a les oficines de la FCM, on es van posar sobre la taula algunes de les gestions efectuades per part de la Federació orientades a mitigar les restriccions per part de les autoritats mediambientals, com ara actualitzar el protocol de seguretat ambiental a les curses off road, o oferir assessorament als Moto Club a l’hora de gestionar els problemes per obtenir els permisos de medi natural.

Com a primera acció, la comissió ha decidit organitzar una reunió amb els responsables del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. En aquesta trobada s’abordaran diverses problemàtiques relacionades amb l’organització de curses en entorns muntanyosos, ja sigui d’Enduro o Trial. La intenció és establir un diàleg constructiu que permeti trobar solucions conjuntes i garantir el compliment de les regulacions ambientals en esdeveniments esportius futurs.

Entrada similar