ABRERA ACULL L’ESTRENA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ENDURET 2024

Abrera ha estat la seu de la primera prova de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduret.

L’organitzador de la cursa, el Moto Club Abrera, ha estat l’encarregat de dissenyar el recorregut, format per un ral·li i dues especials, que han hagut de superar els pràcticament 70 pilots que han participar a la prova.

Els més petits han hagut de completar dues voltes al recorregut, mentre que els pilots de més grans n’han hagut de fer un total de quatre.

Pel que fa als resultats de la jornada, el pilot local, Ramon Godino, ha marcat els millors temps de la prova. Godino, emmarcat dins la categoria Sots 16, ha parat el crono en 40:38 aconseguint, d’aquesta manera, un marge de 15 segons per sobre del segon classificat, Jose Manuel Pellicer. El tercer esglaó del podi de la categoria Sots 16 l’ha completat Santiago Hernández.

Aran López (48:15) s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria 85cc Cadet amb més d’un minut d’avantatge sobre el segon classificat, Èric Rubio. Joan Suazo ha completat el top 3 de la categoria Cadet.

Duel d’allò més igualat entre els dos primers classificats de la categoria 85cc Juvenil, Nil Masó i Èric Wic. Tots dos pilots han protagonitzat una formidable actuació marcant els millors temps en totes les especials. Finalment, Masó (44:55) s’ha imposat a Wic (44:57) per només dos segons de diferència. Aitor Pla ha completat les posicions de podi a més de dos minuts dels primers classificats.

Irene Conesa ha estat la gran dominadora de la categoria Femení Superior. La pilot del Moto Club Tres Turons ha completat l’Enduret d’Abrera amb un temps de 38:17, pràcticament 40 segons per sobre de la segona classificada, l’abrerenca Adela Godino. Alexia Gallardo ha completat el top 3 de la categoria.

Àlex Esteban i Jan Martínez han estat els principals protagonistes de la categoria 65cc. Tots dos pilots han dominat la prova que finalment s’ha endut Esteban per un estret marge de 3 segons. Gil Torras s’ha enfilat al tercer esglaó del podi, a pràcticament dos minuts dels guanyadors.

Pel que fa a la categoria Femenina, Irene Beraza (32:26) s’ha adjudicat una contundent victòria a Abrera. Isona Colomer ha pujat al segon esglaó del podi, a poc més d’un minut i mig de la vencedora, mentre que Ivet Pérez ha completat les posicions d’honor.

Finalment, Iker Muñoz ha estat el pilot més destacat de la categoria dels més petits, 50cc. El corredor del Moto Club Abrera ha dominat de dalt a baix la cursa, que ha vençut amb un resultat molt contundent de més de 5 minuts de marge sobre el segon classificat, Pablo Comeche. Roc Grande s’ha enfilat al tercer esglaó del podi.

El Moto Valley La Floresta serà la seu de la propera cursa del Campionat de Catalunya d’Enduret, el proper 3 de març.

ENDURET d'ABRERA 2024
LES MILLORS IMATGES DE LES CURSES, AL FLICKR DE LA FCM

Entrada similar