LA RESISTÈNCIA TERRA REUNEIX UN CENTENAR DE PILOTS A CANYAMARS

El Trofeu Català Resistència Terra ha celebrat la quarta prova de la temporada a la localitat maresmenca de Canyamars.

La cursa organitzada pel Moto Club Canyamars ha reunit una seixantena d’equips dividits entre les quatre categories convocades: RS Sènior, RS Júnior, Màster 50 i Màster 40.

El vencedor de la prova de 3 hores de resistència ha estat l’equip 53, format per Bernat Cortés i Franc Aguilar amb un total de 41 voltes. L’equip 24, integrat per Francesc Mataró i David Boixeda, ha ocupat la segona posició del podi, sumant les mateixes voltes que l’equip guanyador. El top 3 de la categoria l’ha completat l’equip amb el dorsal 5, format per Gerard Gómez i Enric Francisco, amb 40 voltes completades.

Pel que fa a la categoria RS Júnior, David Riera i Martín Ribes s’han adjudicat la victòria amb 40 voltes. El segon calaix del podi ha estat per a Marc Poma i Martí Bañeres, també amb 40 girs al traçat de Canyamars. L’equip 26, integrat per Andreu Millán i Víctor Calderón, ha completat els calaixos d’honor de la categoria.

A Màster 40 el triomf ha anat a parar a mans de l’equip 39, format per Albert Mussull i Marc Calvet. Tots dos pilots han aconseguit realitzar 38 voltes, una més que l’equip 40, integrat per Juan José Ruíz i Manuel Mora, que ha fet segon. L’equip 41 de Xavier Xivillé i Raúl Garcia ha completat el tercer calaix del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, Màster 50, Carlos López i Carlos Marset, amb 35 voltes, s’han adjudicat la victòria. Juan Carlos Riera i Francisco Javier Garcia, amb 34 voltes, han fet segons, mentre que Pere Saborit i Martí Puigrodón han completat el top 3 de la categoria.

Santa Creu del Jutglar serà la seu de la cinquena prova del Trofeu Català Resistència Terra.


Entrada similar