OLVAN ACULL LA TERCERA PROVA DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE GRANS

L’Àrea de Motor del Berguedà ha estat la seu de la tercera prova de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans.

El traçat d’Olvan ha acollit 70 pilots de les categories MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX125 2T i MX Sots 18.

Sota la batuta de l’experimentat Moto Club Baix Berguedà, la jornada s’ha desenvolupat de manera magnífica amb un total de sis mànegues d’allò més emocionants.

Pel que fa a la categoria reina, MX Elit, Nil Arcarons ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès enfilar-se al primer esglaó del podi. El pilot del Moto Club Segre ha vençut les dues mànegues de la jornada tot i els constants atacs de Simeó Ubach, que no ha afluixat en cap moment el ritme però que finalment no ha estat capaç de superar Arcarons. D’aquesta manera, Arcarons ha encapçalat el podi, seguit d’Ubach i Sergio Castro, que amb dues terceres posicions, ha completat el top 3 de la categoria.

Aniol Molas ha dominat de dalt a baix el ritme de la categoria MX2, on ha aconseguit la victòria en totes dues mànegues. Molas, que ha vençut la primera cursa de la temporada, ha estat acompanyat al posi per Aleix Martí i Èric Cases, segon i tercer, respectivament.

Aleix Díaz ha aconseguit el segon triomf consecutiu de la temporada gràcies a una esplèndida actuació a terres berguedanes. El pilot del Moto Club Sant Celoni ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Miquel Munar, amb dues segones posicions, i José Luís Daudén, amb dues terceres, han completat els calaixos d’honor de la categoria.

Pel que fa a la categoria MX125 2 Temps, Àlex López ha aconseguit la primera victòria de la temporada a terres berguedanes. El pilot del Moto Club La Torre d’Oristà ha cimentat el triomf gràcies a una magnífica primera mànega, on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició. Ot Marí, guanyador del segon assalt de la jornada, s’ha classificat en segona posició, mentre que Biel Pons ha completat el top 3 de la categoria.

A MX Sots18, Jordi Galera ha aconseguit el tercer triomf de la temporada. El pilot del Moto Club El Senglar s’ha enfilat al primer esglaó del podi amb 45 punts, 12 més que el segon classificat, Martí Bañeres. Nikola Nedkov ha finalitzat la prova del Berguedà en tercera posició a només un punt del segon classificat.

A MX3, Ramon Brucart ha aconseguit sumar el tercer triomf consecutiu de la temporada. El més ràpid de la primera mànega, Marc Calmet, ha finalitzat al segon calaix del podi tot i sumar els mateixos 45 punts que Brucart, que s’ha vist beneficiat per la combinació de resultats. Adrià Gratacós, amb 32 punts, ha completat el top 3 de la categoria.

Ivan Cervantes ha sumat una nova victòria del català de Motocròs. El pilot del Moto Club Segre s’ha imposat còmodament en MX4, on ha aconseguit la victòria en les dues mànegues disputades. Pere Mas, amb 40 punts, i Jose Ramon Osinalde, amb 32, han completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria MX5, Xavier Basart, amb 41 punts, s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Sergio Perellón, amb 38 punts, i Rafael Bagur, amb 36.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans tindrà lloc el 6 de juny al circuit de Salomó.