EL MOTO CLUB ABRERA ACULL EL PRIMER ENDURET DE LA TEMPORADA

Abrera ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2023.

La localitat del Baix Llobregat, que ha reeditat la cursa celebrada la temporada passada, ha reunit més de 60 pilots corresponents a les vuit categories convocades.

El Moto Club Abrera, organitzador de la prova, ha estat l’encarregat de dissenyar el ral·li i les especials. Al tractar-se d’una zona urbana, el recorregut ha estat un pèl més curt de l’habitual i, per compensar, totes les categories han realitzat més voltes.

Pel que fa als resultats del dia, Pol Guerrero, de la categoria Sots16, ha marcat els millors registres de la cursa. El pilot del Moto Club Segre ha completat les cinc voltes en 37:35, pràcticament 20 segons més ràpid que Nil Rojas, que ha fet segon 37:54. El podi de la categoria Sots16 l’ha completat Huho Cuesta (38:19).

Ivan Martínez ha estat el més ràpid, amb diferència, de la categoria 85cc Cadet. El corredor de l’Amics Moto Valls de Torroella ha completat les quatre voltes amb un temps de  33:57, pràcticament 5 minuts més ràpid que el segon classificat, Iker Abellán (38:39). Oriol Raurell ha completat les posicions d’honor de la categoria.

A la categoria 85cc Juvenil, Oriol Garcia s’ha endut un triomf molt treballat per només  dos segons de marge sobre el segon classificat, Joel Mataró. El pilot del Moto Club Selva del Camp ha completat les quatre voltes amb un temps de 33:24, mentre que el corredor del Moto Club Polea ha aturat el corno en 33:26. El podi de la categoria Juvenil l’ha completat Pau Sabaté.

Pel que fa a la categoria Femení A, la victòria ha estat per a Adela Godino. La pilot local ha arrasat amb un temps total de 30:33, més de sis minuts més ràpida que la segona classificada, Carla Castellano. El top 3 de la categoria Femení A l’ha completat Donatella Cerreto.

Anna González, encasellada dins la categoria Femení B, ha començat amb molt bon peu la temporada d’Enduret. La pilot de l’Esport Motor Castellbisbal ha completat les quatre voltes amb un registre espectacular: 36:35. Alexia Gallardo (39:37) i Irene Conesa (39:47), per aquest ordre, han completat els calaixos d’honor de la categoria Femení B.

Pel que fa a la categoria 65cc, Joan González -el germà petit de la guanyadora de Femení B- s’ha alçat amb el triomf després de completar les tres voltes en només 28:41. El corredor de l’Esport Motor Castellbisbal ha obtingut una victòria d’allò més convincent amb pràcticament un minut i mig de marge sobre el segon classificat, Marco Font. El podi de la categoria 65cc l’ha completat Èric Roca.

Finalment, pel que fa al resultat dels més petits, 50cc, Marc Pujol ha protagonitzat una gran actuació que l’ha permès obtenir els millors registres de la categoria: 33:21. El pilot del Moto Club Segre ha vençut la prova per davant de Pepe Badiella (34:27), segon, i Ares Gil (36:32), tercer.

Èric Carnero ha estat l’únic participant de la categoria Elèctrica. El pilot del Moto Club Abrera ha superat dues cronos en només 11:49.

La pròxima cursa de la Copa Catalana d’Enduret se celebrarà el 22 d’abril a La Floresta.

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Classificació final cursa.

Entrada similar