LA QUADRESISTÈNCIA ESTRENA LA TEMPORADA A LA FLORESTA

La Copa Catalana de Quadresistència ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge, 12 de maig, a les instal·lacions Moto Valley La Floresta.

La reestrena de la quadresistència ha comptat amb una gran participació de 21 equips, els quals han afrontat la prova molt motivats i amb una gran actitud.

Malgrat les pluges de les darreres setmanes i l’esforç del Moto Club per tenir el circuit en condicions, l’excés de pols ha obligat el Club Esportiu Massoni Sport a reduir una hora la durada de la cursa. Així doncs, s’ha passat de tres a dues hores de resistència.

La decisió s’ha pres de mutu acord amb els pilots, els quals ha entès la situació mostrant un comportament exemplar al llarg de tota la jornada.

Pel que fa als resultats de la jornada, l’equip 29, format per Joel Obradó i Ion Pintilie, ha estat el vencedor de la prova. Pintilie i Obradó no ho han tingut gens fàcil, ja que l’equip 28, integrat per Daniel Vilà i Abel Obradó, ha seguit l’estela del primer classificat fins l’últim sospir de cursa.  Finalment Ion i Joel han creuat la bandera de quadres completant 31 voltes amb 8 segons de marge sobre el segon classificat. David Sole i Francisco Da Rocha han completat el top 3 scratch a pràcticament un minut i mig de l’equip guanyador.

Per categories, Joel Obradó i Ion Pintilie s’han enfilat a l’esglaó més alt del podi de Q1 2 Pilots, seguits d’Abel Obradó i Daniel Vila, segons, i de Víctor Pérez i Eduard Cruz, que han completat el top 3.

En Q2 2 Pilots la victòria ha anat a parar a mans de David Solé i Francisco Da Rocha, amb 31 voltes, seguits de Roger Vidal i Joan Fontbernat, segons classificats de la categoria, i Juan Carlos Romero i Ian Romero, que han completat les posicions d’honor.

Gerard Casanova i Josep Maria Camara han encapçalat la classificació de la categoria Q3 amb 31 voltes, superant per dues voltes l’equip format per David Gómez i Manuel Real, segons classificats. El podi l’ha completat l’equip 30, integrat per Alejandro Garcia i Pedro Burillo.

Només un equip mixt ha participat a la prova de Quadresistència de La Floresta, integrat per Sandra Salgado i Mikel Goikotxea, els quals han completat 27 voltes i han sumat els 25 punts de la categoria QM.

Finalment, pel fa a la categoria QS, on participen equips d’un sol pilot, Daniel Francisco s’ha imposat gràcies a una meritòria actuació on ha aconseguit sumar 31 voltes. El podi l’han completat Rubén Soler i Isaac Poyatos, tots dos amb 30 voltes.

RESULTATS CURSA

Entrada similar