JORNADES TEST GRATUÏTES OHVALE I POLINI I JORNADES PROCATMOTO

La Federació Catalana de Motociclisme convoca diverses jornades test gratuïtes de la Copa Ohvale i Copa Polini amb l’objectiu de captar noves promeses de velocitat.

Busquem pilots de 6 a 14 anys amb ganes de formar part de la Copa Catalana de Promvoelocitat, un certamen integrat per 3 categories:

  • PromoRACC1: Ohvale GPO-160. Pilots de 9 a 13 anys.
  • PromoRACC2: Ohvale GPO-110. Pilots de 7 a 11 anys.
  • PromoRACC3: Polini 910. Pilots a partir de 6 anys.

La primera jornada tindrà lloc el proper dissabte 25 de març al circuit d’Alcarràs. La segona, el 7 de maig al circuit de Menàrguens, mentre que la tercera se celebrarà el 10 de setembre novament al circuit d’Alcarràs.

Les jornades test seran totalment gratuïtes i comptaran amb tota l’estructura tècnica i logística d’ETG. A més, els pilots que participin a la jornada test comptaran amb el suport de Pere Tutusaus, coach esportiu de la Promovelocitat.

Coincidint amb aquestes tres dates, la FCM també ha convocat jornades Procatmoto, on els pilots que formen part de la Copa Catalana de Promovelocitat podran gaudir d’un entrenament a les ordres de Pere Tutusaus.

INSCRIU-TE A LA JORNADA TEST GRATUÏTA

Si vols gaudir de la jornada test gratuïta, segueix els següents passos:

Si disposes de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a través de la zona privada de la web de la FCM a la jornada on vulguis assistir.

Si NO disposes de Llicència federativa 2023, però ja estàs registrat a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent.

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a través de la zona privada de la web de la FCM a la jornada on vulguis assistir.

Si NO disposes de Llicència federativa 2023 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Registra’t a través de la web www.fcm.cat mitjançant el botó “Donar-se d’alta”. Un cop hagueu omplert les dades requerides, ja podreu tramitar la llicència.

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent..

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a través de la zona privada de la web de la FCM a la jornada on vulguis assistir.

Requisits per participar a la jornada test:

– Disposar de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada o curset 1 dia minivelocitat).

– Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test dona dret a una tanda gratuïta durant l’horari establert.

Entrada similar