SALOMÓ ACULL LA 3ª PROVA DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS FEMENÍ I NENS

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i el Campionat de Catalunya de Motocròs Femení han celebrat la tercera prova de la temporada al circuit Dani Dalmau de Salomó.

La cursa ha congregat pràcticament una vuitantena de pilots en un dia calorós a la comarca del Tarragonès.

Pel que fa als resultats de la jornada, Jordi Dauset ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la categoria MX50. El pilot del Club Esportiu Guaja Racing s’ha enfilat fins al primer calaix del podi, on l’han acompanyat Plácido Aranda, segon, i Christian Rodríguez, tercer.

Pepe Badiella ha estat el vencedor de les dues mànegues de la categoria MX65-A. Magazziienko, amb dues segones posicions, i Marc Garcia, amb dues terceres posicions, han completat el top 3 de la categoria.

A MX65-B, el més ràpid ha estat Eleu José, guanyador dels dos assalts de la jornada. Lucas Croci ha finalitzat en segona posició, mentre que Alonso Tribaldos ha completat les posicions d’honor.

Jordi Alba ha estat el protagonista de la categoria MX85 Cadet, on ha dominat les dues mànegues disputades, enduent-se, d’aquesta manera, la medalla d’or de la prova. Jaume Pons ha finalitzat segon, mentre que Jordi Vilarnau ha fet tercer.

A MX85 Juvenil, Izan Querol s’ha adjudicat una ajustada victòria per davant de Pau Sabaté. Tots dos pilots han finalitzat la cursa empatats a 45 punts, però la combinació de resultats han afavorit els interessos de Querol, que finalment s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Roc Gómez, per la seva banda, ha completat les posicions d’honor.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Julieta Groci ha completat una magnífica actuació que l’ha permès pujar fins al primer esglaó del podi de la categoria MX85 Femení. Groci ha vençut còmodament les dues mànegues de la jornada, seguida d’Aina Arfelis i Èrika Viqué, segona i tercera, respectivament.

Finalment, a MX Femení Open, nova victòria de la intractable Anna González. La pilot de l’Esport Motor Castellbisbal ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. El podi l’han completat, per aquest ordre, Mariona Valero i Zoe Querol.

Els Campionats de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení reprendran l’activitat el proper mes d’octubre al circuit d’Olvan.

Entrada similar