MÉS DE 150 PILOTS EN EL DEBUT DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE NENS A LA POBLA DE MAFUMET

El circuit de motocròs de La Pobla de Mafumet ha estat la seu de la primera cursa de la temporada 2023 del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení.

La jornada, organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet, ha reunit més 150 pilots al traçat del Tarragonès, on cal destacar una nodrida representació de corredors estrangers, procedents d’Itàlia, Suïssa, Letònia, França o Letònia.

El terreny fangós a causa de les precipitacions del dissabte, ha suposat un plus de dificultat per als participants, sobretot a primera hora del matí.

Pel que fa als resultats del dia, Jordi Alba s’ha endut el triomf de la categoria MX85 Juvenil. El pilot del Moto Club Segre ha registrat el millor resultat en la segona mànega, on ha aconseguit ser el més ràpid. Alba s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi, seguit del vencedor de la primera mànega, Jekabs Hudolejs, i Pau Caudet, que ha fet tercer.

Oleguer Riba ha vençut amb contundència en la categoria MX85 Cadet. El corredor del Moto Club La Torre d’Oristà ha segellat la primera posició del podi amb una victòria en cada mànega. La segona posició del podi ha estat per a Omar Pavón, que ha fet segon en els dos assalts de la jornada. El lituà, Eimantas Cepulis, ha tancat el top 3 de la categoria.

Pepe Badiella ha estat el pilot més destacat de la categoria MX50. El pilot del Moto Club Polea SX ha vençut amb contundència les dues mànegues de la jornada. Marc Pujol i Lenny Adel, per aquest ordre, han completat els calaixos d’honor.

D’altra banda, pel que fa a les categories MX65 A i B, els pilots estrangers han demostrat estar un punt per sobre dels corredors locals. Els germans lituans, Patriks Cirulis i Maritns Cirulis, han estat els més ràpids de la categoria MX65 A. L’italià Giacomo Donde ha ocupat la tercera posició del podi. En MX65 B, el francès Tim Lopes ha vençut les dues mànegues de la jornada. L’estonià Gregor Lootus ha fet segon, mentre que el català Vincent Carbonell ha completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Ioana Gumeniuc s’ha alçat amb el triomf en la categoria MX Femení 85, per davant d’Aina Arfelis i Irune Bernal, les quals han completat les posicions de podi. En MX Femení Open, Anna González ha estat la més ràpida, per davant de Lidia Montesó i Isona Ballart, segona i tercera, respectivament.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens se celebrarà el 2 d’abril a Ponts.

Motocròs Nens Pobla de Mafumet 2023
Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Entrada similar