LA PROMOVELOCITAT CELEBRA L’ÚLTIMA CURSA DE LA TEMPORADA A OSONA

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat la darrera prova de la temporada al remodelat circuit d’Osona.

La cursa, organitzada per la Penya Motorista 100 per Hora, ha reunit els corredors de les categories PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3.

Amb els campions de PromoRACC1 i PromoRACC2 ja decidits, l’emoció de la prova s’ha centrat en la categoria PromoRACC3, on els dos primers classificats -Òscar Mercader i Leo Middelmann- arribaven a l’última cita de la temporada amb opcions de proclamar-se campions.

Òscar Mercader afrontava la Promovelocitat d’Osona amb un coixí de 13 punts i amb un objectiu ben clar, sumar punts i no patir cap imprevist que el deixés sense puntuar.

La jornada ha començat prou bé per al pilot de Trialers Penedès, que malgrat no vèncer la primera mànega, on Middelmann ha estat el més ràpid, ha aconseguit una segona posició que l’acostava una mica més cap al títol. A la segona mànega les sensacions han millorat, i Mercader ha creuat la bandera de quadres en primera posició, proclamant-se, d’aquesta manera, campió de Catalunya de PromoRACC3.

Òscar Mercader ha celebrat el títol des de l’esglaó més alt del podi del circuit d’Osona, on l’han acompanyat Leo Middelmann, subcampió de la categoria, i Spaeth Andrea, que ha completat les posicions d’honor.

Pel que fa a la resta de categories, Shengbo Sun ha encapçalat el podi de la categoria PromoRACC1 després d’imposar-se en totes dues mànegues. Amb aquest triomf, el pilot xinès ha certificat el subcampionat de la categoria reina. Àlex Remesal i Unai Garcia, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor de PromoRACC1 al circuit d’Osona.

Finalment, pel que fa a la categoria PromoRACC2, Ares Gil ha aconseguit una victòria molt especial en la darrera prova de la temporada. Per una banda, Gil s’ha enfilat al primer esglaó del podi per primera vegada aquest any i, per l’altra, s’ha proclamat subcampió de la categoria PromoRACC2. El campió de la categoria, Àlex Pérez, ha finalitzat la cursa d’Osona en segona posició, mentre que Alonso Navarro ha completat el top 3 de la categoria.

Promovelocitat Osona 2023

Entrada similar