LA FCM CELEBRA LA GRAN FESTA DEL MOTOCICLISME CATALÀ

Aquest passat dissabte 14 de gener s’ha celebrat la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme corresponent a la temporada 2022.

L’Auditori Imagina de Barcelona ha estat la seu de la cerimònia la qual ha reunit al llarg del matí més d’un miler de persones entre moto clubs, pilots i familiars.

Després de dos anys amb restriccions, la gala s’ha pogut celebrar amb total normalitat recuperant el format de quatre blocs habitual.

En el bloc inicial, dedicat als guanyadors del motocròs i quadresistència, s’han lliurat també els premis corresponents als millors moto clubs organitzadors de la temporada 2022; el reconeixement als clubs que han celebrat el seu aniversari: Moto Club Constantí (25 anys), Moto Club Sedis (50 anys) i la Penya Motorista Barcelona (75 anys); i el premi Legends, que enguany ha distingit quatre figures destacades del motociclisme català: Pere Taulé, Tei Elizalde, Emili Panosa i Jorge Capapey.

La cerimònia de premis ha comptat amb la presència del president de la FCM, Tato Prat, qui en el seu discurs ha felicitat tots els pilots presents a la vegada que ha agraït el paper dels moto clubs i el suport de les institucions. Prat també ha posat l’accent en la creixent presència femenina a les proves dels Campionats de Catalunya de Motociclisme, una tendència que espera que vagi a més aquesta temporada gràcies a la creació de la Comissió Femenina de la FCM.

D’altra banda, el Representant territorial de l’Esport a Barcelona, Josep March, ha ressaltat la importància de crear referents femenins en el motociclisme, com Laia Sanz (amb 14 mundials de trial i 6 d’enduro), que esperonin més noies a seguir les seves passes.

Les millors imatges de la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme al Flickr de la FCM.

Entrada similar