INSCRIPCIONS RUTA CLOENDA TCM

El Trofeu Català de Mototurisme (TCM) celebrarà el proper dissabte 28 d’octubre la darrera prova puntuable de la temporada. L’anomenada “Ruta de Cloenda”, que anirà a càrrec del Club Esportiu Penya Cent Per Hora i de la Penya Motorista Barcelona, tindrà com a punt d’arribada la localitat d’Arenys de Munt.

La inscripció per participar en aquesta prova s’haurà de realitzar a través de la zona privada de la web de la FCM.

Al tractar-se de la darrera cita del certamen, al finalitzar la prova se celebrarà un sopar de germanor a l’edifici de l’ajuntament d’Arenys de Munt on se sortejaran diversos regals entre tots els participants del TCM.

El preu de la inscripció a la Ruta de Cloenda d’Arenys de Munt serà de 65 euros per als participants, amb sopar inclòs, i de 30 euros per als acompanyants, també amb el sopar inclòs.

Tots aquells que vulguin participar a la Ruta Turística d’Arenys de Munt però que no disposin de Llicència ni de la Targeta Mototurisme, podran fer la inscripció a l’esdeveniment a través del següent enllaç, tot clicant l’opció “Inscripció Ruta Mototurística Arenys de Munt – No participant TCM” (preu 65€). Cal emplenar totes les dades sol·licitades.

https://fcm-fedemoto.podiumsoft.info/eventos

A més, també s’habilitaran tiquets per aquells que només vulguin anar al sopar de cloenda (preu 30€). La reserva s’haurà de realitzar a través del següent enllaç tot clicant l’opció “Sopar acompanyant Ruta Cloenda Mototurisme”. Cal emplenar totes les dades sol·licitades.

https://fcm-fedemoto.podiumsoft.info/eventos

Reglament II Ruta Moto Turística d’Arenys de Munt.

Entrada similar