GRAN PARTICIPACIÓ EN EL PRIMER TRIAL DE NENS DE LA TEMPORADA

L’Àrea de Trial Can Mata de Piera ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2023.

La prova inaugural, organitzada amb èxit pel Moto Club Piera Scan, ha reunit 45 pilots a la comarca de l’Anoia.

Pel que fa als resultats del dia, Àlex Pifarré ha estat el pilot més destacat de la categoria Promo amb un resultat final de 20 punts, 7 menys que el segon classificat, Otger Martí. El podi de la categoria reina l’ha completat Oriol García, amb 35 punts.

Nico Rodríguez, de la categoria Base, ha començat com un autèntic tro la temporada. El pilot penedesenc ha guanyat amb solvència el Trial de Piera amb un registre final de 14 punts. Gael Hernández, amb 22 punts, i Arnau Arias, amb 34, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Gran actuació de Pau Giralt a la categoria Aleví+8 Benzina. El corredor del Club Esportiu Circuit el Terré d’Almenar ha finalitzat la prova amb només 3 penalitzacions i una segona volta impol·luta on no ha acumulat ni un sol punt. Lluc Gómez, que també ha firmat una bona cursa, ha ocupat la segona posició del podi. Oriol Guirao ha tancat el top 3 de la categoria Aleví+8 Benzina.

Pel que fa als debutants de la categoria Aleví+8 Benzina (Aleví+8 Benzina 1r any), la vigent campiona de la categoria Aleví, Farners Fontdevila, s’ha imposat per set punts de marge sobre la vigent subcampiona de la categoria Aleví, Vinyet Estalló. Fontdevila ha completat el trial amb 19 punts mentre que Estalló ha finalitzat la prova amb 26 punts. Jared Ibáñez ha completat els calaixos d’honor.

Òscar Mercader s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Aleví. El pilot de Trialers Penedès Club Esportiu ha completat la prova amb només 4 penalitzacions, dues menys que Quim Estalló, que ha fet segon. Aleix Alcón, amb 10 punts, ha completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més menuts, Iniciació, Ton Carbó s’ha adjudicat la victòria en un final d’allò més igualat entre els tres primers classificats. El pilot de Trialers Penedès ha sumat 9 punts, un menys que el segon classificat, Adrià Carrasco, i dos menys que el tercer classificat, Sergio Garrido.

La propera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà el 12 de febrer a Constantí.

Entrada similar