CATALUNYA REVALIDA EL TÍTOL DE MOTOCRÒS DE LES AUTONOMIES

La Selecció Catalana de Motocròs ha revalidat el títol del Campionat d’Espanya per Autonomies, celebrat aquest passat cap de setmana al circuit Cerro Negro de Talavera de la Reina.

L’equip català, integrat per Adrià Monné, Simeó Ubach i Nil Arcarons, en categoria Elit; i Omar Pavón, Jordi Alba i Oleguer Riba, en categoria MX85, ha finalitzat la prova en primera posició, per davant de la selecció andalusa, segona, i la selecció madrilenya, que ha completat les posicions d’honor.

El combinat català ha protagonitzat un cap de setmana per emmarcar en un circuit molt tècnic i complicat, a causa de la pluja del dissabte. Amb el traçat molt enfangat, els pilots catalans han hagut de donar la seva millor versió de cara a aconseguir la victòria final.

La selecció catalana ha sabut sobreposar-se a tota mena d’entrebancs, com ara diverses caigudes -com la protagonitzada per Monné- o una lesió d’Ubach, que pràcticament el deixa fora de combat en la darrera mànega del dia.

L’esforç, la solidaritat i l’esperit d’equip ha fet que la selecció catalana revalidés el títol obtingut en les dues darreres edicions del Campionat d’Espanya de Motocròs per Autonomies.

Pel que fa a les mànegues d’Elit, Simeó Ubach, Adrià Monné i Nil Arcarons s’han adjudicat la primera posició amb 35 punts, per davant d’Andalusia i Múrcia. Arcaroncs, amb una segona, una tercera i una quarta posició, ha estat el pilot català amb millors registres. Monné ha aconseguit dues treballades segones posicions, mentre que Ubach s’ha mantingut en posicions capdavanteres al llarg de les tres mànegues disputades.

Pel que fa a l’equip de MX85, Oleguer Riba ha liderat el combinat català imposant-se en la primera mànega de la jornada i fent quart en la segona. Omar Pavón i Jordi Alba han mantingut l’equip català al capdavant de la classificació, però finalment ha estat Extremadura qui s’ha alçat amb la victòria gràcies a un petit marge de només 5 punts. Catalunya s’ha endut la medalla de plata en MX85, mentre que Andalusia ha completat el top 3.

La combinació de resultats han situat Catalunya al primer esglaó del podi del circuit de Talavera de la Reina, demostrant una vegada més el gran nivell del planter català, la gran qualitat dels Campionats de Catalunya i la bona feina que duen a terme, any rere any, tots els Moto Clubs catalans.

Des de la FCM volem donar l’enhorabona a tots els integrants de l’equip català, destacant també el paper del cap de l’equip, Javier García Vico, i del delegat de Motocròs de la FCM, Joan Ciscar.

Enhorabona, campions!

CLASSIFICACIONS CURSA.

Fotografies: Carlos Calderón.

Entrada similar