ALEIX SAUMELL S’IMPOSA A L’ENDURO DE LA BASTIDA DE TOST

El Campionat de Catalunya d’Enduro ha celebrat la tercera prova de la temporada a La Bastida de Tost. Aquesta cursa, organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme, ha comptat amb la participació de més de 120 pilots, distribuïts en 14 categories.

En un escenari immillorable, situat entre els Pirineus i els Prepirineus catalans, els pilots han gaudit d’un recorregut d’aproximadament 20 km amb dues especials. Tot i les precipitacions dels dies anteriors a la prova, el terreny s’ha presentat molt sec i relliscós a causa de la pols, afegint un nivell de dificultat extra a la cursa.

Pel que fa als resultats de l’Enduro, Aleix Saumell, de la categoria Elit, ha estat el més ràpid a La Bastida de Tost. El pilot del Moto Esport Club Alcanar ha completat les especials amb un temps total de 30:13. La segona posició tant a la classificació scratch com a la categoria Elit ha estat per a Francesc Aguilar, del Mc Tona, que ha finalitzat la prova a només 1.150 segons de Saumell. El podi l’ha completat Jan Olivera, del Mc El Senglar, amb un temps total de 30:50.

A E-125 2T el més ràpid ha estat Marc Truyols (31:25) que ha vençut amb 4 segons i mig de marge sobre el segon classificat, Pol Guerrero. El top 3 de la categoria l’ha completat Nil Rojas.

A Júnior Open el vencedor ha estat Alfredo Pellicer (30:58). El pilot valencià ha completat l’Enduro de la Bastida de Tost amb un avantatge de mig minut sobre el segon classificat, Bruno Bozzo. Pau Conesa ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Oriol Casany (31:17) s’ha adjudicat la victòria de la categoria Sènior A. Sergi Conesa ha fet segon, a només 6 segons del primer classificat, mentre que Èric Garcia ha fet tercer.

A Sènior B 2T, Antoni Romero ha marcat els millors temps (24:39) per davant d’Edgar Riera i Roger Puig, segon i tercer, respectivament.

Jaume Plans (24:41) s’ha adjudicat la victòria de la categoria Sènior B 4T. Alexandre Guerra ha fet segon, mentre que Èric Garcia ha fet tercer.

Guillem Inglés ha estat el protagonista en majúscules de la categoria Júnior Trofeu. El pilot del Club Esportiu Massoni Sport ha completat les especials amb un temps total de 24:31, més de mig minut per sobre d’Albert Arranz. Gerard Vila ha completat les posicions d’honor.

Èric Augé (24:40) s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Sènior C 2T, seguit d’Alejandro Andreu i Xavier Llauradó, segon i tercer, respectivament.

Albert Cardona (25:03) ha estat el més ràpid de la categoria Sènior C 4T, seguit de Juan Gost i Luis Bustos, que han completat les posicions d’honor.

A Màster45 la victòria ha anat a parar a mans de David Gómez, amb Jordi Tugues i David Serra completat les posicions d’honor, mentre que Josep Marsal s’ha penjat la medalla d’or de la categoria Màster55, seguit de Francisco Javier Garcia i Juan Carlos Riera.

Pel que fa a la categoria Femení, Maria San Miguel s’ha endut una contundent victòria a l’Enduro de La Bastida de Tost. La pilot del Moto Club Tres Turons ha completat les especials amb un temps de 27:25. La segona posició del podi ha estat per a la pilot del Moto Club Baix Berguedà, Judit Solà, a poc més de tres minuts de la vencedora. Clàudia Duocastella ha completat les posicions d’honor de la categoria.

D’altra banda cal destacar els bons resultats d’Hèctor Pla, en categoria Clàssiques, i de Kirian Fernández, en categoria Aficionats.

La propera prova del Campionat de Catalunya d’Enduro se celebrarà el 22 de setembre al Berguedà.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Classificacions cursa.

Entrada similar