BAUTISTA TRIOMFA AL WORLDSBK CELEBRAT AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

Bona assistència per part del públic amb més de 30.000 aficionats a les grades del traçat de Montmeló.

El Prosecco DOC Catalunya WorldSBK ha escrit un altre punt i a part en la seva història amb el Circuit de Barcelona-Catalunya. La quarta cita del Mundial de Superbike ha arribat a la seva fi, i ho ha fet amb un cap de setmana centrat en l’heroi local, Álvaro Bautista. L’espanyol, tal com ja va fer en la passada edició, ha monopolitzat la primera posició durant tot el cap de setmana, obtenint un nou triplet en vèncer a la Race 1, la Superpole Race i la Race 2.

Razgatlioglu i Rinaldi han completat els calaixos del podi, mentre que els corredors del Kawasaki Racing Team WorldSBK, Alex Lowes i Jonathan Rea, han estat quart i cinquè, respectivament. El pilot català millor posicionat ha estat Xavi Vierge (Team HRC), que ha fet sisè.

Gennai venç en l’últim moment a WorldSSP 300

Mirko Gennai (Team BrCorse) ha signat una victòria “in extremis” al WorldSSP 300. L’italià ha remuntat un total de 19 posicions, cosa pràcticament impensable en una categoria tan igualada. Matteo Vannucci (AG Motorsport Italia Yamaha) i Jeffrey Buis (MTM Kawasaki), per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Daniel Mogeda (Kawasaki GP Project) ha estat el pilot de casa millor posicionat. El català, format a les diverses categories de la Copa Catalana de Promovelocitat i Campionat del Mediterrani de Velocitat, ha finalitzat la cita catalana en cinquena posició.

El president de la FCM, Tato Prat, ha estat un dels encarregats de lliurar els premis als guanyadors de la prova.

Entrada similar