163 PILOTS A LA 13ª EDICIÓ DELS 2 DIES TRIAL SANTIGOSA CLÀSSIC

Ens trobem davant d’una nova edició dels 2 Dies Trial Santigosa – Clàssic que es disputarà a Sant Joan de les Abadesses, el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.

Un any més, torna a Santigosa el trial de clàssiques, punt de trobada dels apassionats de l’essència originària i l’autenticitat del trial. Dos dies en què es podran veure, a Sant Joan de les Abadesses, les motos més mítiques, les que han marcat la història d’aquest esport (les Triumph, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa).

La participació tornarà a ser molt positiva un any més, ja que uns 160 pilots correran pels entorns de Sant Joan de les Abadesses. Cal destacar que, un any més, hi haurà una gran participació de pilots internacionals: deu  anglesos, sis francesos, tres italians, tres escocesos, dos andorrans i un japonès. A més a més, com ja és habitual, ens visitaran pilots d’arreu d’Espanya: lles Balears, Saragossa, Vitòria, València, Àlaba, Madrid, Biscaia… Com no podia ser d’una altra manera, però, el gruix de participants serà del país, demostrant que Catalunya respira trial.

A continuació, detallem els nivells de dificultat i les categories de l’edició d’enguany, que són els habituals:

– Nivells de dificultat:

– Nivell groc:: Zones de dificultat molt baixa

– Nivell Verd: Zones de baixa dificultat

– Nivell blau: Zones de mitjana dificultad

– Categories:

– Pre-65: Nivell Groc

– Pre-72: Nivell Groc

– Pre-80: Nivell Verd

– Clàssics: Nivell Groc

– Trialers: Nivell Verd

– Experts: Nivell Blau

El parc tancat, com en les darreres edicions, estarà ubicat a la Plaça Major, on s’hi podran veure totes les motos abans i després de començar la competició.

Entrada similar