TORRELLES ACULL LA SEGONA PROVA DEL CATALÀ DE TRAMS D’ENDURO

Nova jornada de la Copa Catalana de Trams d’Enduro. Aquest passat diumenge 16 d’abril ha tingut lloc la segona cursa de la temporada a Torrelles de Llobregat.

El Moto Club Torrelles ha estat l’encarregat de dissenyar el recorregut d’uns 4,5 km. La sequera i la conseqüent pols ha alterat una mica el desenvolupament de la prova ja que, per motius de seguretat, el club ha optat per augmentar els temps de sortida entre els diferents participants.

D’aquesta manera, els pilots han pogut gaudir d’una cursa més segura al llarg de tot el matí.

Pel que fa als resultats del dia, Samuel Obradó, de la categoria Elit, ha registrat el millor temps de la prova. En la tercera passada, el pilot del Moto Club Cent Peus ha aturat el crono en 7:06. El segon calaix del podi de la categoria Elit l’ha ocupat Elias Durandez, amb un temps de 7:43.

David Martínez ha encapçalat la categoria Sènior B amb un temps de 7:15. Èric Garcia i Marc Molins, per aquest ordre, han completat el top 3. D’altra banda, en Sènior C, la victòria ha anat a parar a mans de Josep Serrat, que ha aturat el crono en 7:40. Antoni Salamó ha finalitzat segon, mentre que Javier Catafal ha fet tercer.

Adrià Cambré ha estat el corredor més destacat de la categoria E-125 2 Temps. El pilot del Moto Club El Senglar s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi amb un registre de 7:58. Els calaixos del podi els han completat Carles Espona (8:03) i Raúl Castellano (8:14).

El vencedor de la categoria Júnior Oberta ha estat Enric Martínez (7:45) seguit de ben a prop del segon classificat, Miquel Chopo (7:51). El top 3 de Júnior Oberta l’ha completat Pau Canal (7:56).

Èric Rubio s’ha endut el triomf de la categoria E-85. El corredor del Moto Club Segre ha registrat el millor temps en la primera passada pel tram: (8:07). Nil Masó i Èric Wic, amb registres pràcticament idèntics entre si (8:14 i 8:15), han completat les posicions d’honor.

Jan Martínez ha estat el protagonista de la categoria E-65. El corredor de l’Esport Motor Castellbisbal ha estat l’únic de la categoria E-65 capaç de rebaixar el crono per sota dels 9 minuts, concretament (8:55). El podi l’han completat, per aquest ordre, Èric Roca i Nil Peraferrer.

Pel que fa a les categories Femenines, en Femení Superiors la victòria ha anat a parar a mans de Maria San Miguel. La pilot del Moto Club Tres Torons ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès situar-se per sota dels 8 minuts, concretament 7:54. Lourdes Fonoll (9:24) i Clàudia Llauradó (9:45) han completat el calaixos d’honor. D’altra banda, en la categoria Femenina Infantil, Alexia Gallardo (10:02) s’ha imposat a Carla Castellano (10:47) i Júlia Amor (11:13).

Dani Ollès ha estat el més ràpid de la categoria Màster 45 (7:42). Al podi l’han acompanyat Martí Puigrodon (7:55) i Manuel Móra (7:59). En Màster 55, victòria de Carlos López (8:17), amb Lluís Torra i Genís Quadros completant les posicions de podi.

Finalment, pel que fa als resultats de les Clàssiques, Carlos Marset (8:31) s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi de la categoria EVO, seguit de Ramon Cueva i Òscar Flaquè, segon i tercer, respectivament. En Clàssic TT 91, Hèctor Pla (8:27) s’ha erigit com el protagonista després de marcar els millors temps de la jornada. Oriol Vila i Moisès Adell, per aquest ordre, han completat els calaixos d’honor. Per acabar, Josep Ferrer (10:24) ha estat el vencedor de Clàssics TT 80 i Albert Fíguls (11:30) de Clàssic TT 79.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trams d’Enduro se celebrarà el 14 de maig al circuit Verd de Moià.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Classificacions de la cursa.

Entrada similar