AQUEST DIJOUS, JORNADA DE PORTES OBERTES AL TALENTS CATALUNYA TRIAL RIPOLL

La Federació Catalana de Motociclisme us convida a una jornada de portes obertes per descobrir les espectaculars instal·lacions del Talents Catalunya Trial Ripoll.
Us esperem el dijous 12 de setembre, de 10:00 a 13:00 h, a la zona d’entrenament del Talents Catalunya Trial Ripoll (carretera N260, direcció Sant Joan de les Abadesses, al costat del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès, Ripoll).
Si voleu gaudir de l’experiència i provar les zones de trial, no us oblideu de portar la vostra moto (es requereix tenir la llicència en vigor).

La Federación Catalana de Motociclismo os invita a una jornada de puertas abiertas para descubrir las espectaculares instalaciones del Talents Catalunya Trial Ripoll.
Os esperamos el jueves 12 de septiembre, de 10:00 a 13:00 h, en la zona de entrenamiento del Talents Catalunya Trial Ripoll (carretera N260, dirección Sant Joan de les Abadesses, al lado del Centro de Tecnificación Deportiva del Ripollès, Ripoll).
Si queréis disfrutar de la experiencia y probar las zonas de trial, no os olvidéis de traer vuestra moto (se requiere tener la licencia en vigor).

The Catalan Motorcycling Federation invites you to an open house to discover the impressive facilities of Talents Catalunya Trial Ripoll.
Join us on Thursday, September 12th, from 10:00 a.m. to 1:00 p.m., at the Talents Catalunya Trial Ripoll training area (N260 road, direction Sant Joan de les Abadesses, next to the Ripollès High Performance Sports Center, Ripoll).
If you’d like to enjoy the experience and try out the trial zones, don’t forget to bring your bike (a valid license is required).

Entrada similar