GRAN JORNADA DE MOTOCRÒS AL CIRCUIT DE BELLPUIG

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení ha celebrat la quarta prova de la temporada al circuit Montperler de Bellpuig.

La cursa organitzada pel Moto Club Segre ha reunit més de 70 pilots entre les categories Femenines, 50cc, 65cc, Juvenil i Cadet.

El matí s’ha llevat fresquet a la comarca de l’Urgell, amb temperatures per sota dels 10 graus. A mesura que ha avançat el matí, el sol s’ha imposat i les curses s’han pogut disputar en un ambient agradable i en un circuit de Bellpuig en perfectes condicions.

Pel que fa als resultats de la jornada, Ioana Gumeniuc ha estat la vencedora de la categoria MX Femení 85, que ha compartit graella amb les noies de MX Femení Open. Gumeniuc, del Moto Club Polea SX, ha dominat les dues mànegues del dia, per davant de Zoe Querol i Aina Arfelis, segona i tercera, respectivament, de la categoria MX Femení 85.

D’altra banda, Anna González ha estat la guanyadora de la categoria MX Femení Open. La pilot de l’Esport Motor Castellbisbal no ha donat opció a cap de les seves rivals gràcies a un ritme insuperable al llarg de les dues mànegues. Lídia Montesó ha finalitzat en segona posició, mentre que Yaiza Rodríguez ha completat el tercer calaix del podi.

Pel que fa a la categoria MX85 Cadet, que ha compartit graella amb els companys de la categoria Juvenil, Oleguer Riba ha estat el més ràpid després de creuar la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. La combinació de resultats ha afavorit Omar Pavón que tot i empatar a 36 punts amb Ivan Martínez ha aconseguit enfilar-se al segon calaix del podi. Martínez ha completat els calaixos d’honor de la categoria Cadet.

Els pilots de la categoria MX85 Juvenil s’han encarregat de posar l’emoció a la jornada gràcies a dues trepidants mànegues. La primera se l’ha endut Pau Sabaté, mentre que la segona ha estat per a Jordi Alba. Tots dos pilots han combinat la primera amb la tercera posició i, d’aquesta manera, Jordi Alba s’ha alçat amb una ajustada victòria empatant a punts amb el segon classificat, Pau Sabaté. Joel Mataró ha completat el top 3 de la categoria Juvenil.

Els més menuts de la casa, els corredors de MX65 i MX50, han disputat les curses amb algunes modificacions de traçat per evitar els salts més grans de l’imponent circuit de Bellpuig.

A MX50 el vencedor ha estat el pilot del Roccos Ranch, Alejandro Mellado, que tot i empatar amb el segon classificat, Pepe Badiella, ha aconseguit una millor combinació de resultats. Tots dos pilots s’han repartit la primera i segona posició en cadascuna de les dues mànegues disputades. Lenny Adel ha completat les posicions d’honor de la categoria de menor cilindrada.

Finalment, pel que fa a la categoria MX65cc, dividida en dos grups, A i B, Alonso Tribaldos s’ha endut la medalla d’or de la categoria A, després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Mario Martínez, amb dues segones posicions, ha ocupat el segon esglaó del podi. Nil Soler ha estat l’encarregat de tancar les posicions després de fer tercer en totes dues mànegues.

Finalment, pel que fa a la categoria MX65 B, Kevin Colomé s’ha alçat amb la victòria gràcies a una segona mànega espectacular on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició. Dídac Soler, que ha estat el més ràpid de la primera mànega, ha finalitzat la cursa en segona posició. El top 3 de la categoria l’ha completat el líder de la classificació general, Vincent Cabonell.

La cinquena cursa dels Campionats de Catalunya de Motocròs Femení i de Nens tindrà lloc el proper 12 de novembre a l’Àrea de Motor del Berguedà.

Entrada similar