ALCARRÀS ACULL LA SEGONA PROVA DEL CATALÀ DE VELOCITAT I VELOCITAT CLÀSSIQUES

Doble ració de velocitat aquest passat cap de setmana al circuit d’Alcarràs. El traçat del Segrià ha estat la seu de la segona prova del Campionat de Catalunya de Velocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques. Les dues competicions catalanes a més de les copes d’Espanya de Clàssiques, Legends i R7, han omplert les instal·lacions del traçat del Segrià amb pràcticament 150 pilots.

La jornada de competició de tots dos dies ha estada marcada per la intensa calor, la qual ha provocat que pilots i aficionats tinguessin ben a prop aigua fresca per hidratar-se constantment.

Pel que fa als resultats del cap de setmana, Alberto Beltran ha estat el protagonista de la Yamaha bLU cRU R3. El pilot valencià ha vençut les dues curses per un ajustat marge d’una sola dècima, en cadascuna de les dues mànegues, per sobre Rubén Montero, que s’ha enfilat al segon esglaó del podi. Raúl Navarrete, amb dues terceres posicions, ha completat les posicions d’honor.

D’altra banda, el més ràpid de la categoria SSP300 ha estat Erik Garcia. El corredor de Sant Celoni ha marcat els millors registres en totes dues mànegues, superant Albert Beltran, que ha fet segon, i Rubén Montero, que ha fet tercer.

Tant la SSP300 com la Yamaha bLU cRU R3 han compartit graella amb els corredors de les categories Moto5 i Promo3 de la Copa d’Espanya amb victòria per a dos pilots de la Copa Catalana de Promovelocitat: Shengbo Sun i Louis Coulom, respectivament.

Pel que fa a la graella de les categories amb major cilindrada, cal destacar les grans actuacions tant de Harry Khouri, en SSP600, com de Fèlix Rodríguez en SBK1000.

Ni Khouri ni Rodríguez han tingut un rival capaç de fer-los ombra en cap de les dues mànegues disputades, tant la sprint com la llarga.

Khouri ha vençut la prova sprint de la categoria SSP600 amb 24 segons de marge sobre Jordi Losada i a més d’un minut de David Pérez. La cursa llarga ha seguit la mateixa tònica amb Khouri creuant la bandera de quadres en primera posició, seguit dels mateixos dos rivals: Losada i Pérez.

Fèlix Rodríguez ha encapçalat el podi de la categoria reina, SBK 1000. El pilot del Prat de Llobregat ha vençut amb molta solvència les dues mànegues deixant el segon classificat, Àngel Piris, a més de 10 segons a la prova sprint i a 40 a la cursa llarga. David Fernando Castañeda ha completat les posicions d’honor amb dues terceres posicions.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, Pere Auradell i Jordi Fornàs s’han endut la victòria en Clàssic 70 i Clàssic B, respectivament.

A Clàssic 80, Albert Gironès s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi, on l’han acompanyat Jesús Valero, en segona posició, i Francisco Javier Martínez, que ha fet tercer.

Manuel Segarra ha estat el pilot més destacat de la categoria Clàssic SBK. El pilot tortosí ha liderat la prova de dalt a baix tot i els intents frustrats per part de Joan Garcia, qui finalment s’ha hagut de conformar amb la segona posició, a poc més de dos segons i mig del corredor del Moto Club Tortosa. Joan Font ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria Clàssic SSP, Ivan Álvarez s’ha endut un merescut triomf per davant de l’actual líder de la categoria, Mario Perú, que ha fet segon. Manel Robles ha tancat els calaixos del podi.

Classificacions cursa.

Les millors imatges de la prova.

Entrada similar