STA. EULÀLIA ACULL LA RESISTÈNCIA TERRA I CICLOMOTORS EN UN CAP DE SETMANA TREPIDANT

Santa Eulàlia de Ronçana ha estat l’escenari, aquest passat cap de setmana, de la tercera prova del Trofeu Resistència Ciclomotors i de la cinquena cursa del Trofeu Resistència Terra.

Sota la batuta del Moto Club Ronçana, dissabte va ser el torn dels pilots del certamen de ciclomotors, que va congregar un total de 45 equips.

Enric Vendrell i Vic Redondo van ser els vencedors de les 3 Hores Resistència Ciclomotors, completant un total de 54 voltes sobre un traçat d’uns 5 km dissenyat a la perfecció pel club organitzador.

L’equip amb el dorsal 100, enquadrat en la categoria Grup 3 Aigua, va dominar els dos primers terços de la cursa, però cap a les acaballes van ser superats per l’equip 43, format per Rubén Luendo i Raül Sánchez. Redondo i Vendrell van fer un últim tram excel·lent que els va permetre sumar una merescuda victòria amb 43 segons de marge sobre Sánchez i Luengo, que van acabar en segon lloc en Grup 3 Aigua. El podi el va completar l’equip amb el dorsal 19, encapçalat per Bernat Cortés i Francesc Aguilar, a poc més de dos minuts dels guanyadors.

En Grup 2 Aire, la victòria va anar a parar a mans de Carles Oriol i Andreu Millán, amb un total de 51 voltes, una més que els segons classificats, Marc Duran i Nahuel Santamaria. Miquel Vendrell i Oriol Brasó, també amb 50 voltes, van completar les posicions d’honor del podi.

Finalment, en Màster 40, el triomf va ser per a l’equip 23, format per Albert Pérez i Jordi Rodes. Tots dos corredors van fer una gran actuació, aconseguint sumar un total de 52 voltes. Santiago Bertran i Xavier Mora, amb 50 voltes, van pujar al segon esglaó del podi, mentre que David Gómez i Raül Garcia van completar el top 3 de la categoria.

Pel que fa a la prova de diumenge, corresponent a la cinquena prova puntuable del Trofeu Resistència Terra, el traçat de Santa Eulàlia de Ronçana va comptar amb la participació de 36 equips.

El més ràpid de les 3 Hores de Resistència Terra va ser Nil Arcarons, que va competir com a equip individual dins la categoria RS Sènior. El pilot de Centelles va completar 43 voltes, un registre només igualat per dos equips: l’equip 22, format per Jordi Galera i Liam Sanjuan, i l’equip 3, integrat per Pol Guerrero i Jan Olivera.

Per categories, Nil Arcarons va pujar al primer esglaó del podi en RS Sènior, seguit de Pol Guerrero i Jan Olivera, segons classificats, i Miquel Munar i Joan Miquel Munar com a tercers.

En RS Júnior, el triomf va ser per a Sanjuan i Galera, segons en la classificació Scratch. El segon lloc del podi el va ocupar el duet format per Pau Conesa i Sergi Conesa, amb 42 voltes, una menys que l’equip guanyador. El top 3 de la categoria el va completar l’equip 32, encapçalat per Carlos Marset i Carlos López.

Albert Mussull i Òscar González van destacar en la categoria Màster 40, completant un total de 40 voltes. Josep Marsal i Manuel Mora van ser segons, amb 39 voltes, mentre que Raül Garcia i Antoni Salamó van completar les posicions d’honor amb 38 voltes.

Finalment, en Màster 50, Xavi Padrós i Joan Tomàs van ser els corredors amb més voltes, registrant un total de 38. Jordi Fernández i Sergio Fernández, amb 37 voltes, van acabar segons, i el tercer lloc va ser per a Carlos Marset i Carlos López.

Canyamars acollirà la sisena prova del Trofeu Català de Resistència Terra 2024 el pròxim 3 de novembre. Més endavant, el 7 de desembre, se celebrarà la quarta i última cursa del Trofeu Català Resistència Ciclomotors a l’Ametlla Parc.