POL GUERRERO S’ENDÚ EL PRIMER TRAM D’ENDURO DE LA TEMPORADA

La Copa Catalana de Trams d’Enduro 2023 ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge, 29 de gener, a la Floresta (Lleida).

La prova organitzada per Club Esportiu Massoni Sport ha reunit 80 pilots al Moto Valley Off Road Park.

Les temperatures gèlides de primer hora del matí han provocat l’aparició de glaç en alguns trams de terreny. Aquesta circumstància, sumada al recorregut tècnic dissenyat pel moto club organitzador, ha fet que els participants haguessin de donar el millor de sí mateixos per aconseguir un bon resultat.

Pol Guerrero, de la categoria Júnior Oberta, ha registrat el millor temps de la jornada (6:13), per davant de Joel Vives, de la categoria Elit, que ha fet segon (6:15). David Martínez, de la categoria Sènior B; Ramon Godino, de la categoria E-125 2T; i Nauhel Santamaria, de la categoria Júnior Oberta, han completat el top 5 de la classificació scratch del Tram Moto Valley Off Road Park La Floresta.

Pel que fa a la resta de categories, Adela Godino, Alexia Gallardo i Júlia Amor han encapçalat el podi Femení Infantil. Àlex Gutiérrez, Nil Pifarrer i Jan Martínez, per aquest ordre, han estat els més destacats de la categoria E-65. Èric Rubio ha vençut a la categoria E-85, per davant d’Aitor Querol i Èric Wic.

Ramon Godino ha vençut en la categoria E-125 2T, per davant d’Adrià Cambré i Jan Vilches.

Joel Vives i Claudia Llauradó han estat els guanyadors de les seves respectives categories: Elit i Femenina Superiors.

En Júnior Oberta, el guanyador de l’scratch, Pol Guerrero, ha estat acompanyat al podi per Nahuel Santamaria i Saulo Sumoy.

En Màster 55 el guanaydor ha estat Sergi Lasala, seguit de Carlos López i Joan Masó.

En Sènior B la victòria ha anat a parar a mans de David Martínez. Marc Molins i German Saseta han completat les posicions d’honor.

Josep Serrat ha estat el guanyador de la categoria Sènior C amb Marc Villarubia i Edgar García completant el top 3.

D’altra banda, els vencedors de les categories Clàssiques han estat els següents: Albert Fíguls en Clàssic TT 79; Josep Ferrer en Clàssic TT 80; Juan Reyes en Clàssic TT 91; i Carlos Marset en Clàssic EVO.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trams d’Enduro se celebrarà a Torrelles de Llobregat.

Entrada similar