L’ALT PENEDÈS ACULL LA PENÚLTIMA PROVA DEL TRIAL DE CLÀSSIQUES

La Copa Catalana de Trial Clàssiques ha celebrat aquest passat diumenge, 5 de novembre, la tercera cursa de la temporada a Torrelles de Foix.

La localitat de l’Alt Penedès ha acollit pràcticament una vuitantena de pilots de les categories: Clàssics, Pre 75, Experts, Trialers, Pre80 i Post Clàssiques A, B i C.

El Moto Club Trialers Penedès ha dissenyat un recorregut de 4 km amb 10 zones, a dues voltes, que ha agradat molt a tots els participants.

Abans de l’inici de la prova, el club organitzador ha efectuat un emotiu minut de silenci en memòria del trialer penedesenc, Pere Antón Mill.

Pel que fa als resultats de la cursa, Josep Maria Bargalló ha pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria Clàssics després de completar la prova sense cap penalització. Fernando Cabré i Daniel Vela, tots dos amb dues penalitzacions, han completat els calaixos d’honor.

A Pre75 la victòria ha anat a parar a mans de Magí Baiget, que ha completat totes les zones del Trial del Penedès amb només 7 penalitzacions. Antoni Tomàs i Àngel Jornada, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Carmelo Florenza, amb 8 punts, s’ha endut el triomf de la categoria Post Clàssiques A per un ajustat resultat de només un punt de diferència sobre el segon classificat, Miquel Roig. Josep Lluís Marco s’ha enfilat al tercer esglaó del podi.

Òscar Mill ha dominat de dalt a baix la categoria Experts, on ha vençut per un ampli marge sobre el segon classificat. El penedesenc ha protagonitzat una gran actuació que l’ha permès enfilar-se a l’esglaó més alt del podi amb només una penalització. El top 3 l’han completat Jaume Mora i Antoni Ramonet, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a la categoria Trialers, Joan Solé, amb 3 punts, ha fet primer. Miquel Ramon ha fet segon tot i sumar els mateixos punts que Solé, mentre que Guillem Serra ha completat les posicions d’honor.

Venanci Vidal ha estat el pilot més destacat de la categoria Pre 80. Amb només 2 punts, Vidal ha encapçalat un podi que han completat Xavier Vallès, segon, i Francesc Xavier Bartrolí, tercer.

Finalment, pel que fa a Post Clàssiques B, Ramon Gassó i Miquel Cirera han empatat a 2 punts al capdamunt de la classificació. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Gassó, que s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Javier Ávila ha completat els calaixos d’honor.

La Copa Catalana de Trial Clàssiques tancarà la temporada el proper 3 de desembre a Alpens.

Vídeo resum Copa Catalana de Trial Clàssiques Penedès 2023.

Trial Clàssiques del Penedès

Entrada similar