LA LLIGA DE MX REUNEIX 140 PILOTS AL CIRCUIT D’ALMACELLES

El circuit La Mina d’Almacelles ha estat la seu de la segona prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Grans i Nens, cursa puntuable per al Campionat Territorial de Lleida 2024.

El traçat del Segrià ha acollit més de 140 pilots en una jornada carregada de motor i amb un temps força calorós.

Pel que fa als resultats de la jornada, Ivan Polvillo ha estat el protagonista d’una nodrida categoria MX Júnior, la qual ha comptat amb 27 participants. Polvillo ha estat el més ràpid en totes dues mànegues superant d’aquesta manera al seu principal rival, Ot Marí, que ha fet segon. Dídac Arfelis ha completat les posicions d’honor.

Ferran Ferré s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi d’una renyida categoria MX Sènior. Ferré (41 punts) ha cimentat la victòria amb una gran segona mànega, on ha aconseguit la victòria per davant de Jordi Cardona (40 punts), que ha fet segon en els dos assalts del dia. Èric Casas (32 punts), guanyador de la primera mànega, ha completat el tercer calaix del podi.

Pel que fa a la categoria Aficionats, Pablo Garcia i Àngel Petit han empatat a 45 punts després de repartir-se la primera i segona posició. La combinació de resultats han afavorit els interessos de Garcia, que s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Petit ha fet segon, mentre que Joan Isern ha completat el top 3 de la categoria.

A MX+35, victòria incontestable de Joan Vilalta, que ha creuat la bandera de quadres en primer posició en totes dues mànegues. Jordi Coletas i Àngel Davins, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor.

Pere Mas, amb 50 punts, ha encapçalat el podi de la categoria MX+45, seguit de Juan Carlos Rey, que ha fet segon, i Joan Ramon Ribelles, que ha completat el tercer calaix del podi.

A MX+55, Sergi Lasala amb dues victòries ha estat el vencedor de la cursa. Al podi l’han acompanyat Rafael Bagur i Jeroni Ribes, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a les categories infantils, Nil Pérez ha estat el vencedor en MX85 Cadet. Pérez ha marcat el millor ritme en totes dues mànegues, on ha creuat la bandera de quadres en primera posició. Èric Rubio i Àxel Abelo, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Pau Sabaté s’ha adjudicat la victòria a MX85 Juvenil. El pilot d’Olesa de Montserrat ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Alberto Rodríguez, amb 36 punts, i Ioana Gumeniuc, amb 29, han completat el top 3 de la categoria.

A MX65-A Pepe Badiella no ha donat opció a cap dels seus rivals després d’imposar-se en les dues mànegues disputades. Pol Batlles, amb dues segones posicions, i Jordi Dauset, tercer per partida doble, han completat els calaixos d’honor.

Nil Soler ha protagonitzat una gran actuació en MX65-B que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. El pilot del Moto Club Segre ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més petits, MX50, Arik Lázaro s’ha adjudicat la primera posició del podi després de vèncer les dues mànegues de la jornada al circuit d’Almacelles. Aleix Jové i Jordi Martínez, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

El circuit Els Cortals de Sant Hilari serà la seu de la tercera prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs.

Entrada similar