GRAN JORNADA DE MOTOCRÒS AL CIRCUIT D’ALMACELLES

Prova puntuable per al Campionat Territorial Ara Lleida 2023.

El circuit La Mina d’Almacelles ha estat la seu de la segona cursa de la temporada de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, també puntuable per al Campionat Territorial Ara Lleida 2023.

La cita, que ha tingut lloc aquest passat diumenge 9 d’abril, ha reunit més de 130 pilots al traçat de la comarca del Segrià.

Pel que fa als resultats de la jornada, Lluís Sanz ha estat el protagonista de la categoria MX Sènior després de vèncer les dues mànegues disputades. Al podi l’han acompanyat, per aquest ordre, Alain González i Ferran Arnau, els quals han empatat a 36 punts.

Xavier Camps, del Moto Club Alpicat, ha dominat de dalt a baix les curses corresponents a la categoria MX Júnior. Els calaixos del podi els han completat Ivan Polvillo, segon, i Biel Piera, tercer.

El vencedor de la categoria MX85 Juvenil ha estat Jordi Alba. El corredor del Moto Club Segre ha vençut amb solvència les dues mànegues de la jornada. Al podi l’han acompanyat Jordi Vilarnau i Joel Mataró, segon i tercer, respectivament.

Hugo Climent, amb dues victòries, s’ha alçat amb el triomf de la categoria MX85 Cadet. Axel Albelo i Marcos Gallardo, per aquest ordre, han completat els calaixos d’honor.

El protagonista de la categoria MX65 A ha estat Alonso Tribaldos. El pilot del Moto Club Vilobí d’Onyar ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Nil Soler i Pepe Badiella han completat el top 3 de la categoria.

Màxima igualtat en la categoria MX65 B, on Dídac Soler i Vincent Carbonell s’han repartit les victòries. Carbonell s’ha imposat en la primera mànega relegant Soler a la segona posició. Els menuts pilots de MX65 B s’han intercanviat els papers en la segona mànega, on Soler ha fet primer i Carbonell, segon. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Dídac Soler, que s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi. Carbonell ha fet segon i Valentín Vaca, tercer.

Pel que fa a la categoria dels més menuts, MX50, Alejandro Mellado s’ha alçat amb el triomf per davant d’Arik Lázaro, que ha fet segon malgrat empatar a 45 punts amb el primer classificat. Marc Pujol amb dues terceres posicions ha completat els calaixos d’honor.

Fernando Mirón, amb dues victòries, ha encapçalat el podi de la categoria MX+35, seguit d’Enric Garriga i Sebastian López, segon i tercer, respectivament.

A MX+45 el triomf ha anat a parar a mans de Jordi Pagès, que ha empatat a 45 punts amb el segon classificat, Pere Mas. El top 3 de la categoria l’ha completat Pere Viñas amb 29 punts.

Pel que fa a la categoria dels més veterans, MX+55, Sergi Lasala s’ha endut la victòria per davant d’Onofre Ortega i Rafael Bagur.

Finalment, pel que fa a la categoria Aficionats, David Pociello ha firmat una gran actuació que l’ha permès enfilar-se a l’esglaó més alt del podi. Pociello ha vençut les dues mànegues de la jornada. Alejandro Zazurca, amb dues segones posicions, ha finalitzat en el segon calaix del podi. El top 3 de la categoria l’ha completat Àngel Petit.

El circuit Els Cortals de Sant Hilari serà la seu de la tercera prova de la lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, el proper 14 de maig.

Classificacions de la prova.

Motocròs Lliga grans i nens Almacelles

Entrada similar