EL FIM VINTAGE ENDURO TROPHY 2023 SE CELEBRARÀ A LA CERDANYA

La Federació Catalana de Motociclisme es complau anunciar oficialment la celebració del FIM Vintage Enduro Trophy de La Cerdanya. Després de diverses gestions, totes les parts implicades han treballat amb esforç per arribar a un acord i garantir la realització d’aquesta cursa internacional, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre del 2023 a Puigcerdà.

Des de la FCM volem transmetre el nostre més sincer agraïment a totes les persones i institucions que han demostrat interès i que han contribuït a reactivar aquest esdeveniment. La dedicació i compromís de totes les parts han estat fonamentals en aquest procés.

Estem segurs que el Vintage Enduro Trophy de La Cerdanya serà tot un èxit i animem tots els amants d’aquest esport a participar i presenciar en viu aquest gran esdeveniment en un indret tan idíl·lic com és La Cerdanya.

La FCM celebra que finalment sigui Catalunya qui aculli aquesta prova de renom internacional per tot el que representa per a l’esport del nostre país.

El termini d’inscripcions per al FIM Vintage Enduro Trophy de La Cerdanya s’obrirà el divendres 7 de juliol, a través de la web de la FCM.

Per a més informació i consultes podeu contactar amb la FCM a través dels correus electrònics habilitats, o bé visitar la web de la FCM o del Moto Club Cerdanya.

Esperem comptar amb la vostra presència al FIM Vintage Enduro Trophy 2023!

Entrada similar