ALCARRÀS ACULL LA TERCERA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VELOCITAT

El Campionat de Catalunya de Velocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques han disputat la tercera cursa de la temporada al circuit d’Alcarràs.

El traçat del Segrià ha acollit 75 pilots en un cap de setmana d’allò més calorós a terres lleidatanes.

Pel que fa als resultats de la jornada, Fèlix Rodríguez ha estat el protagonista de la categoria reina, SBK 1000, on ha vençut amb pràcticament 6 segons de marge sobre el segon classificat, Francesco De Pasquale. Javi Romero, despenjat del grup capdavanter, ha completat les posicions d’honor de SBK 1000.

Pel que fa a la categoria SSP600, que ha compartit graella amb les SBK 1000, Dídac López ha estat el més ràpid. El corredor barceloní ha dominat la cursa de dalt a baix, deixant el segon classificat, Israel López, a més de 25 segons de distància. Guillem Erill, que ha lluitat per la segona posició, finalment ha fet tercer.

Un dels plats forts de la jornada de diumenge al circuit d’Alcarràs ha estat, sens dubte, les curses corresponents a les categories de promoció de la Yamaha bLU cRU Cup, tant la R125 com la R3.

Aleix Ginés ha estat el gran dominador de la categoria R125. El pilot de Mollerussa ha aconseguit la segona victòria de la temporada després de vèncer el passat mes de juny al circuit de Barcelona-Catalunya. A Alcarràs, Ginés ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues, enfilant-se, d’aquesta manera, al primer esglaó del podi. Ethan Ramírez, amb dues segones posicions, ha fet segon, mentre que Iker Sánchez ha completat les posicions d’honor després de superar Adela Godino en un duel d’allò més igualat.

Pel que fa a la Yamaha bLU cRU Cup R3, Sergio De la Iglesia s’ha adjudicat el triomf després de sumar una primera i una segona posició. Gràcies a la victòria al circuit d’Alcarràs, el pilot gallec és més líder que mai de la classificació general, amb 22 punts de marge sobre el segon classificat, Ramon Godino. Precisament, el pilot d’Abrera ha finalitzat la prova d’Alcarràs en segona posició. Malgrat vèncer la segona mànega de la jornada, una sortida de pista a l’inici de la primera mànega ha impedit Godino lluitar per la victòria final. La tercera posició del podi ha estat per a Bautista Farias.

Guerao Simó, únic representant de la categoria SSP300, ha protagonitzat una gran actuació al traçat del Segrià.

Pel que fa a les categories del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, Pere Auradell ha estat el guanyador en Clàssic 70, seguit de Lluís Mengual i Virginie Lachet.

Màrio Perú ha estat el protagonista de la categoria Clàssic 80, que ha guanyat per davant de Joan Font. En Clàssic B, la victòria ha estat per a Juan Cantón.

Jorge Santiago Cabanes ha estat el guanyador de la categoria Clàssic C. El podi l’han completat Joaquin Fernández i Joan Fabregat.

En Clàssic SBK, Adrià Araujo s’he enfilat a l’esglaó més alt del podi, seguit de David Curto i Josep Rojas, segon i tercer, respectivament.

Finalment, en Clàssic SSP, victòria de Carlos Ordóñez per davant de Carles Abelló i Ivan Alvarez, que han completat les posicions d’honor.

El Campionat de Catalunya de Velocitat reprendrà l’activitat el proper mes d’octubre a Calafat.

Campionat de Catalunya de Velocitat a Alcarràs 2023

Entrada similar