EL CATALÀ D’ENDURO CLÀSSIQUES TANCA LA TEMPORADA A TERRES VALENCIANES

La Copa Catalana d’Enduro Clàssiques ha tancat la temporada aquest passat cap de setmana a la localitat castellonenca de Sant Mateu.

La cinquena prova del curs ha coronat els campions de totes i cadascuna de les categories del certamen d’enduro clàssic, que ha reunit més d’un centenar de pilots al llarg de la temporada 2023.

La prova de Sant Mateu ha mobilitzat més d’un centenar de pilots que s’han desplaçat fins a terres valencianes. Allà, l’organitzador de la prova, el Club de Motociclisme Off Road Sant Mateu, ha dissenyat dues especials molt ben muntades amb un ral·li especialment exigent en alguns trams.

Pel que fa als resultats de la jornada, Santiago López (21:23) ha estat el més ràpid de la categoria TT76, seguit de Blai Jovè i Juli Vallmit. Amb aquest resultat, Santiago López s’ha proclamat campió de la categoria TT76.

Genís Cuadros (20:26) ha encapçalat el podi de la categoria TT79, on l’han acompanyat Albert Olivé i Baldiri Olivé. Carlos Blas Esteve, quart a Sant Mateu, s’ha endut el títol de la categoria TT79. A tall d’anècdota, en aquesta categoria ha participat el president de la FCM, Tato Prat, qui ha fet sisè amb un temps de 23:07.

El més ràpid de la categoria TT84 ha estat Isidre Chia (19:09), seguit del campió de la categoria, Miguel Àngel Boet, que ha fet segon, i Esteve Oliva, tercer.

Genís Carrillo (35:52) ha certificat el títol de la categoria TT75 imposant-se en la darrera prova del certamen.

D’altra banda, Javier Esteban (23:18) s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria TT125, seguit de Josep Maria Pañella, campió de la categoria, i Baldiri Olivé, que ha completat les posicions d’honor.

Jordi Casas (19:00) s’ha proclamat campió de la categoria TT125 EVO després de vèncer amb solvència l’enduro de Sant Mateu. El podi l’han completat Gabriel Gutiérrez i Pere Solido.

A TT91, Ricard Martínez (18:52) ha segellat el campionat de la categoria TT91 amb un convincent victòria a terres valencianes. Oriol Vila i Hèctor Pla, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria EVO, Àlex Llobet (19:06) s’ha endut el triomf per davant de David Carreras i Òscar Flaquè. Carlos Marset, campió de la categoria des de fa setmanes, no ha participat en la darrera prova del certamen.


Enduro Clàssic TT Sant Mateu

Entrada similar