COMUNICAT OFICIAL – ELECCIONS RFME

La junta directiva de la Federació Catalana de Motociclisme, en el marc de l’inici del procediment electoral de la Real Federación Motociclista Española (RFME), ha mantingut una sèrie de reunions amb els diferents candidats per conèixer de prop els seus projectes i propostes.

En els darrers dies, el president de la FCM, Tato Prat, i la Junta Directiva han rebut les visites de les dues candidatures presentades, encapçalades pel Sr. Jose Luis Berenguer i el Sr. Ignasi Verneda, respectivament. Les trobades han tingut lloc a les oficines de la FCM a Barcelona, on els candidats han pogut exposar els seus programes en un ambient distès i cordial.

Després d’analitzar les diferents propostes, la FCM ha decidit donar suport i integrar-se a la candidatura del Sr. Ignasi Verneda. Aquest candidat ha expressat la seva voluntat de formar un equip amb una significativa presència catalana, considerant Catalunya com un dels motors principals del motociclisme estatal.

El programa del Sr. Verneda posa un especial èmfasi en la necessitat de millorar els processos administratius de la RFME i potenciar les comissions per a la millora esportiva. També ha destacat la importància de la formació i professionalització dels càrrecs oficials encarregats del bon funcionament de les curses.

D’altra banda, un punt que considerem important és el que fa referència a la reestructuració dels campionats de promoció de la RFME, on, segons la candidatura del Sr. Verneda, a partir d’ara es respectarà més el punt de vista de les federacions territorials. Això ens permetrà consensuar uns millors calendaris, evitant d’aquesta manera l’ambient enrarit i de permanent conflicte que genera el Sr. Berenguer.

Tanmateix, el Sr. Verneda ha subratllat, per una banda, la seva intenció d’ordenar, potenciar i promocionar la presència femenina en el món del motociclisme, tant en l’àmbit de pilots com a nivell d’organització, i per l’altra, seguir amb la bona tasca pel que fa als equips nacionals, sense que això afecti el bon desenvolupament i ambient en els campionats interns.

Tato Prat, president de la FCM: “El motociclisme català necessita d’una RFME forta i estable, amb un ambient serè que ens permeti treballar. El candidat Verneda aportarà aquesta serenor i rigor en la gestió, elements bàsics per avançar i poder aplicar canvis i millores, allunyada d’un tarannà amb continus conflictes i discussions.

Volem treballar exclusivament per fomentar l’esport, no per altres interessos. Estic convençut que els nostres clubs, esportistes i càrrecs volen el mateix, i no dubtaran a donar suport a l’opció escollida per la FCM.

En aquest sentit, aprofito per demanar màxima implicació, començant per demanar el vot per correu, una eina necessària per defensar els nostres interessos a les urnes, si s’escau, i minimitzar els desplaçaments.

La FCM expressa el seu compromís en donar suport i garantir el compliment de totes aquestes propostes expressades pel candidat Verneda, sempre amb l’horitzó de defensar els interessos del motociclisme català, especialment pilots i moto clubs.”

Federació Catalana de Motociclisme

Entrada similar