CATALUNYA ES PROCLAMA CAMPIONA D’ESPANYA DE MOTOCRÒS

L’equip català revalida el títol del Motocròs de les Autonomies aconseguit en la darrera edició celebrada l’any 2019 a Lleó.

La selecció catalana s’ha proclamat campiona d’Espanya del Motocròs per autonomies celebrat aquest diumenge, 6 de novembre, al circuit Montperler de Bellpuig.

El combinat català, capitanejat pel coach Javier García Vico, i format pels pilots Roger Oliver, Simeó Ubach i Adrià Monné, en categoria MX Elit, i Ot Marí, Alejandro Liñan i Jan Josa, en categoria MX85, s’ha endut la victòria absoluta en una jornada d’allò més emocionant al traçat de l’Urgell.

L’equip català ha vençut en la categoria MX Elit, per davant d’Andalusia i Múrcia. D’altra banda, en la categoria MX85, la selecció catalana ha aconseguit una meritòria segona posició, per darrere de la Comunitat Valenciana i per davant d’Extremadura, decisiva per a la consecució del títol.

La combinació de resultats obtinguts en les dues mànegues de MX85 i les tres de MX Elit han situat l’equip català al primer esglaó del podi, revalidant d’aquesta manera el títol aconseguit en la darrera edició d’aquest certamen, celebrat l’any 2019 al circuit lleonès de La Bañeza.

Una notòria comitiva de la FCM, encapçalada pel president, Tato Prat, i el vicepresident, Òscar Pérez de Lara, s’ha desplaçat fins a Bellpuig per donar suport als pilots catalans.

Entrada similar