CAN TAULÉ ACULL LA 2a PROVA DEL TROFEU CATALÀ RESISTÈNCIA TERRA

El Trofeu Català de Resistència Terra ha celebrat la segona prova puntuable de la temporada aquest passat diumenge, 25 de febrer, a l’Àrea de Motor de Can Taulé.

La prova organitzada pel Moto Club Can Taulé ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots, repartits entre 60 equips.

El traçat de la comarca del Bages ha rebut els pilots en un dia ennuvolat, fresquet i amb poques estones de sol.

L’equip vencedor de la prova ha estat el 38, format per Liam Sanjuan i David Riera. Tots dos pilots, emmarcats dins la categoria RS Júnior, han sumat un total de 33 voltes, una més que el segon classificat, l’equip 8 format per Edgar Riera i Èric Garcia. Marc Font, que competia en RS Sènior Individual, ha completat el top 3 scratch de la cursa.

Per categories, Liam Sanjuan i David Riera s’han enfilat al primer esglaó del podi de la categoria RS Júnior, seguits dels germans Conesa, Sergi i Pau, que han fet segons amb una volta menys que els guanyadors. Alejandro Liñan i Nahuel Santamaria, també amb 32 voltes, han completat el top 3 de la categoria RS Júnior.

Èric Garcia i Edgar Riera han estat els guanyadors de la categoria RS Sènior amb 32 voltes, les mateixes que Marc Font, que ha fet segon. El podi de la categoria Sènior l’ha completat l’equip 20, format per Martín Ribes i Èric Garcia, amb 31 girs al traçat de Can Taulé.

L’equip 45, format per Manuel mora i David Martínez, ha estat en vencedor de la categoria Màster 40. Mora i Martínez han finalitzat les 3 hores de resistència completant un total de 31 voltes, una de marge sobre el segon classificat, l’equip 49 integrat per Jesús Serra i Marc Calvet. El podi de la categoria Màster 40 l’ha completat Agustí Rodríguez i Antoni Salamó.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, Màster50, Xavier Castey i David Gómez han encapçalat els calaixos del podi després de firmar una molt bona actuació amb 29 voltes. Carlos López i Carlos Marset han fet segons, també amb 29 voltes, mentre que Juan Carlos Riera i Francisco Javier Garcia han completat els calaixos d’honor de Màster 50 amb 28 voltes.

El Trofeu Català de Resistència Terra reprendrà l’activitat el proper 17 de març a Moià.

CLASSIFICACIONS CURSA

Entrada similar