CAN TAULÉ ACULL AMB ÈXIT LA PENÚLTIMA PROVA DE LA COPA DE TRAMS D’ENDURO

La Copa Catalana de Trams d’Enduro ha celebrat, aquest passat diumenge 17 de setembre, la cinquena prova de la temporada a Can Taulé.

L’Àrea de motor ubicada a Navàs, a la comarca del Bages, ha acollit més de 70 pilots repartits en 15 categories. Tot i tractar-se d’un indret especialment sec, les pluges els dies previs a la cursa han propiciat un terreny en perfectes condicions on els pilots han gaudit de valent.

Pel que fa als resultats de la jornada, Joel Vives, de la categoria Elit, ha estat el més ràpid de la prova. El pilot del Moto Club Igualada ha completat el millor registre en la segona passada, on ha marcat un temps de 7:15. Jose Manuel Pellicer, de la categoria E-125 2 Temps, ha aconseguit el segon millor temps del tram, amb un registre de 7:19. La tercera posició de la general ha estat per a Miquel Pujol, que ha deixat el crono en 7:20.

Per categories, Vives s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria, Elit, seguit de Miquel Pujol i Elias Durandez.

A E-125 2 Temps la victòria ha estat per a Jose Manuel Pellicer, seguit de Ramon Godino i Nil Rojas, segon i tercer, respectivament.

Àlex Gutiérrez ha marcat els millors temps de la categoria E-65 (9:32). El podi l’han completat Àlex Esteban, segon, i Nil Peraferrer, tercer.

El més ràpid de la categoria E-85 ha estat Jaume Martínez (8:19). Nil Masó i Èric Wic, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa a la categoria Femenina Infant, Adela Godino s’ha enfilat fins a la primera posició del podi després de registrar el millor temps de la jornada: 9:29. A pocs segons l’ha seguit Carla Grifell, que ha fet segona, i Alexia Gallardo, que ha completat les posicions d’honor.

Guillem Sucarrats ha estat el pilot més destacat de la categoria Júnior Oberta. El pilot del Moto Club La Torre d’Oristà ha registrat el millor temps en la segona volta (7:37) que li ha servit per endur-se el triomf. Guillem Inglés i Enric Martínez, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

En Sènior B la victòria ha estat per a Èric Garcia (7:25). El corredor de l’Esport Motor Castellbisbal ha superat per només una dècima al segon classificat, David Martínez. D’altra banda, Alexandre Guerra ha finalitzat en la tercera posició.

Albert Cardona no ha tingut rival a la categoria Sènior C. El pilot del Moto Club Solsonès ha vençut amb més d’un minut i mig de marge sobre el segon classificat, Javier Catafal. Adrià Suazo ha completat el tercer calaix del podi.

Pel que fa a les categories Màster, Martí Puigrodon, Raül Abellán i Pere Saborit han definit el podi de Màster 45. D’altra banda, Lluís Torra, Genís Cuadros i Juan José Pulido, per aquest ordre, han estat els tres protagonistes de la categoria Màster 55.

L’altre focus de la prova estava posat sobre les categories clàssiques: TT80, EVO i TT91.

En Clàssic TT80 la victòria ha estat per a Josep Ferrer (12:26), mentre que Damaso Muniente ha finalitzat segon. Pel que fa a la categoria EVO, Albert Esteban ha estat l’únic pilot de les categories clàssiques capaç de rebaixar el crono per sota dels 8 minuts, concretament 7:59. Amb aquest registre, el pilot del Moto Club Tres Turons s’ha endut la victòria per davant d’Òscar Flaqué, que ha fet segon.

Finalment, pel que fa a la categoria Clàssic TT91, Hèctor Pla s’ha endut el triomf amb un temps de 8:44. Al podi l’han acompanyat Gabriel Gutiérrez, segon, i Moisès Adell, que ha fet tercer.

El Parcmotor Castellolí serà la seu, el proper 26 de novembre, de la sisena i última cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trams d’Enduro 2023.

TRAM d'ENDURO Can TAULÉ 2023

Entrada similar