ALMENAR ACULL UN EXIGENT TRIAL DE NENS

L’Àrea de Motor del Circuit el Terré d’Almenar ha acollit la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial de Nens 2024.

La prova ha comptat amb 30 pilot d’entre 4 i 16 anys que han afrontat el trial amb moltes ganes de passar-ho bé i de gaudir del seu esport preferit.

El Club Esportiu el Terré d’Almenar, amfitrió i organitzador de la cita lleidatana, ha dissenyat enguany un total de 8 zones, majoritàriament de roca i terra, amb diferents nivells de dificultat segons l’edat i la categoria. Això si, totes elles molt tècniques i exigents, especialment aquelles que presentaven trams amb fang a causa de la pluja del dissabte.

Malgrat els núvols amenaçadors de primera hora, la meteorologia ha respectat la cursa, que s’ha desenvolupat en un dia radiant.

El protagonista de la sempre nodrida categoria Base ha estat un altre vegada el local Pau Giralt. Quart triomf en quatre curses pel pilot d’Almenar, que ha completat en aquesta ocasió les tres voltes obligatòries pel seu nivell amb només 13 punts. El pilot del Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar ha encapçalat els calaixos del podi on l’han acompanyat novament la seva companya, Queralt Fontdevila, segona amb 20 punts, i Pau Rafecas, tercer amb 29 punts.

Per la seva banda, Marc Colom ha estat el primer classificat de la categoria Aleví+8 Benzina, això sí, amb només 2 punts d’avantatge sobre el segon classificat, Aleix Alcón. Amb aquest tiomf, el pilot del Moto Club Abadesses ha sumat la primera victòria de la temporada. El podi l’ha tancat Aleix Raventós, amb 110 punts.

Celebrades les primeres quatre proves del curs, Alcón lidera la classificació general.

A Aleví+8 Elèctrica, les tres primeres posicions les han ocupat Tom Carbó, primer amb 79 punts, Sergio Garrido, segon amb 100 punts, i Quim Ruiz, tercer amb 102 punts. Carbó, guanyador als Alfacs, segueix una cursa més al capdavant de la classificació general provisional amb 21 punts de marge sobre el segon classificat, Quim Ruiz.

Tal i com vam succeir en la darrera prova celebrada a Piera, el millor de la categoria Aleví ha tornat a ser Pol Alves. El pilot del Motor Club Micorella ha completat la prova amb 17 punts de penalització, sis menys que el segon classificat, Pol Pons. Adrià Carrasco amb 34 punts, ha completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa als més menuts, encasellats dins la categoria Iniciació, Sergi Mayol s’ha fet amb el primer lloc per tercera cursa seguida després de completar el Trial de Nens d’Almenar amb un total de 21 punts. D’altra banda, el seu principal i més immediat rival a la classificació general, Jesús Hernández, ha acabat la cursa en la segona posició, amb 51 punts, just per davant d’Àlex Ortiz, que ha fet tercer amb 71 punts.

Finalment, fins a 5 pilots han participat a la categoria Oberta, on cal destacar algunes actuacions, com les de Llàtzer Cañellas, Nil Domínguez o Nil Ibañez.

Després d’Almenar, coneguda arreu per l’icònic àngel que corona la seva església gòtica, el proper escenari del Campionat de Catalunya de Trial de Nens serà Torrelles de Foix, a l’Alt Penedès.

Entrada similar