LA SELECCIÓ CATALANA BUSCARÀ EL QUART TÍTOL CONSECUTIU AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER AUTONOMIES

La Selecció Catalana de Motocròs aspira a revalidar, per quarta vegada consecutiva, el títol de Campiona d’Espanya per Autonomies. Aquest any, la competició tindrà lloc els dies 2 i 3 de novembre al Circuito Municipal de El Calvario, a Osuna (Andalusia).

L’equip català estarà format per Nil Arcarons, Adrià Monné i Sergio Castro en la categoria Elit, mentre que en la categoria 85cc els representants seran Jordi Alba, Nil Pérez i Izan Querol.

L’entrenador del combinat català, l’experimentat Javier García Vico, liderarà l’equip, acompanyat per Sònia Serès com a Cap d’equip i Mònica Boguñà com a Delegada de la selecció.

La Federació Catalana de Motociclisme ha estat la gran dominadora de la competició, guanyant les darreres tres edicions: el 2023 al Circuito Cerro Negro de Talavera de la Reina, el 2022 al circuit de Bellpuig, i el 2019 al traçat lleonès de La Salgada.

Declaracions de Javier García Vico:
“Tenim una selecció amb pilots molt forts, tant a nivell físic com mental, amb l’objectiu clar d’aconseguir la victòria. Crec fermament en el potencial de la selecció catalana. No serà una edició fàcil, ja que el circuit El Calvario, que conec molt bé de quan competia al Campionat d’Espanya i al Mundial, és un traçat de la vella escola. És un circuit exigent, on cal estar molt atent i concentrat, especialment en les zones on s’acumula més fang.

A més, ens enfrontarem a una de les seleccions més fortes del campionat, l’andalusa, que a més corre a casa. Sens dubte, serà una cursa molt bonica de disputar, i que cada any genera més interès. Estic segur que els nostres pilots gaudiran molt d’aquest cap de setmana.”

Entrada similar