LA LLIGA OFEREIX UN GRAN CAP DE SETMANA DE MOTOCRÒS AL CIRCUIT ELS CORTALS

Doble jornada de motocròs al circuit Els Cortals de Sant Hilari, on el passat cap de setmana va tenir lloc la Lliga Catalana de Motocròs de nens i grans.

La prova, puntuable per al Campionat Territorial de Girona, va reunir 130 pilots al llarg del cap de setmana.

El dissabte va ser el torn dels més petits, els quals van trobar-se un traçat força tècnic a causa de les precipitacions de primera hora del matí.

Pel que fa als resultats de la jornada de la Lliga de Nens, cal destacar la primera posició de Martín Canton a MX50. El pilot del Rocco’s Ranch va vèncer les dues mànegues de la jornada adjudicant-se, d’aquesta manera, el primer triomf de la temporada. Al podi el van acompanyar Aleix Ferreras, segon, i Aleix Jové, tercer.

Pepe Badiella, del Moto Club Polea SX, es va adjudicar el primer calaix del podi de la categoria MX65-A gràcies a una segona mànega espectacular on va ser el més ràpid. Pol Batlles, molt regular al llarg de la jornada, i Marc Garcia, guanyador de la primera mànega, van completar els calaixos d’honor.

A MX65-B, el guanyador va ser Rokas Juska. El corredor del Moto Club Amposta va protagonitzar una gran actuació en la segona mànega, on va creuar la bandera de quadres en primera posició. Àlex Gutiérrez i Alonso Tribaldos, per aquest odre, van completar les posicions d’honor.

Nil Pérez va sumar a Sant Hilari el segon triomf consecutiu de la temporada. Emmarcat dins la categoria MX85 Cadet, Pérez va ser el més ràpid en totes dues mànegues. Al podi el van acompanyar Martí Piera i Axel Albelo, segon i tercer, respectivament.

Finalment, pel que fa a MX85 Juvenil, Èric Wic i Theodora Gumeniuc es van repartir les victòries i els punts. Gumeniuc va ser la més ràpida en el primer assalt de la jornada, mentre que Wic es va imposar en la segona mànega. La combinació de resultats va beneficiar els interessos de Wic, que finalment es va enfilar a l’esglaó més alt del podi, seguit de Theodora i Aleix Garcia, que va completar el top 3 de la categoria.

D’altra banda, pel que fa a la Lliga Catalana de Grans, celebrada el diumenge, Roger Ponsa va adjudicar-se la primera victòria de la temporada gràcies a una magistral actuació a terres gironines. Joel Mataró i Biel Pons, per aquest odre, van completar les posicions d’honor.

Ivan Polvillo va ser el protagonista de la categoria MX Sènior després d’imposar-se clarament en totes dues mànegues. Joan Aguilar va finalitzar la prova en segona posició, mentre que Jordi Puig va completar el tercer calaix del podi.

Doble victòria de Jordi Gueche a MX+35, amb Àngel Davins ocupant la segona posició del podi i Jordi Coletas completat el top 3 de la categoria.

La combinació de resultats va beneficiar Pere Mas, que es va endur la victòria a MX+45 tot i empatar a punts amb Albert Mussul, que va fer segon. Joan Ramon Ribelles va completar el tercer calaix del podi.

A MX+55, Rafael Bagur no va donar cap opció als seus rivals després d’imposar-se en totes dues mànegues. Joan Torrente, amb dues segones posicions, i Jordi Durbau, van completar les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria Aficionats, Ivan Ureña es va enfilar a l’esglaó més alt del podi, seguit de Joan Isern, segon, i David López, tercer.

La Lliga Catalana de Motocròs no celebrarà la darrera prova de la temporada el proper 3 de novembre al circuit de Can Taulé.