SPORTITY, LA NOVA APP PER NO PERDRE DETALL DE LES CURSES

La FCM ha posat en marxa una nova APP, anomenada Sportity, que us permetrà fer un seguiment de les curses dels diferents Campionats de Catalunya de Motociclisme, de manera fàcil i ràpida.

Cada campionat tindrà un canal (Promovelocitat, Trial de Nens, Lliga de Motocròs…) on publicarem informació actualitzada relativa a les curses que el conformen, com ara horaris, resultats en directe, classificacions o canvis d’última hora. 

A través de l’APP Sportity, rebreu avisos en directe sobre qualsevol novetat relativa a la cursa, com per exemple una modificació d’horari.

La plataforma Sportity és gratuïta. Podeu descarregar-la escanejant el codi QR que trobareu a continuació (cal tenir en compte si sou usuaris de l’App Store o Google Play). Un cop instal·lada, al menú de la part superior esquerra, haureu d’afegir un nou canal (My channels) i a continuació inserir el codi corresponent a l’apartat Event Password.

Per tenir una millor experiència amb l’APP Sportity i rebre els avisos en temps real, us recomanem activar les notificacions per estar puntualment informats.

Entrada similar