JORNADA TEST GRATUÏTA POLINI, OHVALE I YAMAHA 125

La Federació Catalana de Motociclisme convoca una jornada test de la Copa Ohvale, Copa Polini i Yamaha bLU cRU Cup 125 el proper diumenge 4 de desembre al remodelat circuit d’Osona.

La jornada test serà totalment gratuïta i hi podran participar nenes i nens a partir dels 5 anys, a la Copa Polini; dels 7 anys, a la Copa Ohvale; i a partir dels 11 anys, a la Yamaha bLU cRU.

La Copa Catalana de Promovelocitat, que es disputa en circuits Kàrting, engloba tres categories: PromoRACC1 (Ohvale 160cc), PromoRACC2 (Ohvale 110cc) i PormoRACC3 (Polini 42cc).

D’altra banda, la Yamaha bLU cRU Cup 125 forma part del Campionat del Mediterrani de Velocitat, un certamen que visita els principals circuits de velocitat de Catalunya, així com alguns dels traçats mundialistes d’Espanya.

Si vols gaudir de la jornada test gratuïta al circuit d’Osona, segueix els següents passos:

Si disposes de Llicència federativa 2022 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (4 de desembre / FCM Jornada Test Ohvale -Polini-Yamaha a Osona).

Si NO disposes de Llicència federativa 2022, però ja estàs registrat a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2022 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (12€ euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (4 de desembre / FCM Jornada Test Ohvale -Polini-Yamaha a Osona).

Si NO disposes de Llicència federativa 2022 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Accedeix a la web www.fcm.cat i a la pàgina d’inici clica Donar-se d’alta. Emplenar i guardar.

Un cop donat d’alta, accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2022 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (12€ euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (4 de desembre / FCM Jornada Test Ohvale -Polini-Yamaha a Osona).

Dia: diumenge 4 de desembre de 2022.

Lloc: circuit d’Osona.

Horari: 10:00h.

Característiques tècniques motos:

Polini, llanta 5” o 6,5” amb 42cc. (en competició, pilots amb 6 anys complerts).

PromoRACC2 Ohvale GP-O 110cc (pilots de 7 a 10 anys).

PromoRACC1  Ohvale GP-O 160cc (pilots de 9 a 14 anys).

Yamaha bLU cRU – Yamaha YZF-125-R 180cc (11 a 18).

Requisits:

– Disposar de Llicència federativa 2022 (catalana o homologada).

– En cas de no disposar de Llicència 2022, tramitar Llicència Catalana Curset 1 dia Minivelocitat.

– Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test dona dret a una tanda gratuïta.

IMATGES CURSES PROMOVELOCITAT I COPA YAMAHA

Entrada similar