COMUNICAT OFICIAL – ELECCIONS RFME

Barcelona, 28 de juny del 2024

Benvolguts/des,

  • Avui, divendres 28 de juny, a les 23:59 hores, finalitza el termini per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions de la RFME. La Federació, amb la seva vocació de servei als clubs i federats, ha gestionat la recollida de documentació i el seu enviament a la Real Federación Motociclista Española.
  • Aquelles persones que encara no hagin tramitat la sol·licitud i estiguin interessades en votar per correu, poden enviar la documentació directament a l’adreça electrònica elecciones2024@rfme.com. A la pàgina web de la RFME, a l’apartat Elecciones 2024, trobareu la documentació necessària.
  • Tant si es vota per correu com presencialment, el vot és lliure, secret i només el pot exercir el titular en el cas de pilots i càrrecs oficials, o la persona designada en el cas dels clubs.

Advertiment: S’ha detectat que per al vot per correu, s’està demanant al titular només la llicència i el DNI. Recordem que també és obligatori que el titular ompli i signi el full de sol·licitud de vot per correu. Si algun pilot o càrrec ha sol·licitat el vot per correu només amb la llicència i el DNI, està cometent un frau que podria tenir conseqüències legals.

Federació Catalana de Motociclisme

Entrada similar