EL MAC REUS MARCA LA RECTA FINAL DE L’ENDURET I L’ENDURO CLÀSSIQUES

La localitat de Blancafort, a la Conca de Barberà, ha estat l’escenari de la cinquena prova de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduret i la quarta de la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, aquest passat diumenge, 15 de setembre.

La cursa organitzada amb èxit pel Moto Automobil Club Reus (MAC Reus) ha reunit un centenar de pilots que han gaudit d’un matí assolellat a terres tarragonines.

Tots els participants han hagut d’afrontar un ral·li força tècnic on ha calgut destresa per sortejar les roques del recorregut així com alguna trialera complicada, especialment per als més petits. Les especials també han requerit d’una gran concentració per aconseguir bons temps.

Pel que fa als resultats de l’Enduret de Blancafort, Jose Manuel Pellicer ha marcat els millors temps de la jornada. Emmarcat dins la categoria Sots16, Pellicer s’ha imposat amb un temps total de 16:47, poc més de mig minut per sobre de l’actual líder de la categoria, Ramon Godino, que ha fet segon. El podi l’ha completat Santiago Hernández.

Èric Rubio ha encapçalat els calaixos del podi de la categoria 85cc Cadet. El pilot del Moto Club Segre ha completat les especials amb un temps de 18:54, només tres segons i mig per sobre del segon classificat, Aran López. Haitz Ambroy ha completat el top 3 de la categoria.

A 85cc Juvenil, Èric Wic (17:35) ha sumat la tercera victòria de la temporada gràcies a una gran actuació a la Conca de Barberà. El corredor del Moto Club Tres Turons ha vençut amb solvència amb més de mig minut de marge sobre Nil Masó, que ha finalitzat l’enduret en segona posició.

Adela Godino ha estat la protagonista de la categoria Femenina Superior. La pilot d’Abrera ha finalitzat la prova  amb un temps de 19:55, mig minut per sobre de la segona classificada, Carla Castellano. El tercer calaix del podi l’ha completat l’actual líder de la categoria, Carla Grifell.

Àlex Esteban té a tocar el títol de la categoria 65cc després de vèncer, de manera consecutiva, la cinquena prova de la temporada. Esteban ha completat l’Enduret de Blancafort amb un temps d’11:51. Malgrat els esforços, Gil Torras s’ha quedat a 11 segons del guanyador, això sí, sumant el cinquè podi de la temporada. Àlex Gutiérrez ha completat les posicions d’honor.

Una de les categories més renyides de la jornada ha estat la Femenina, on Victòria Gijón (13:51) s’ha imposat a Isona Colomer per només dos segons de diferència. Ivet Pérez ha completat el top 3 de la categoria Femenina.

Finalment, pel que fa a la categoria 50cc, Iker Muñoz (12:46) s’ha endut una clara victòria per davant de Pablo Comeche i Oleguer Molas, segon i tercer, respectivament. Muñoz compta per victòries totes les curses disputades aquesta temporada i ja té a tocar el títol de la categoria.

Pel que fa a la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, cal destacar les victòries de Jordi Casas, a TT EVO; Ricard Martínez, a TT91 Sup; Hèctor Pla, a TT91 B 125cc; Oriol Mena, a TT91 A 80cc; Juan Reyes, a TT99 C Sup; Jordi Inglés, a TT88 A 88cc; Jeroni Ribes, a TT84 C Sup; Carlos Codina, a TT84 A 75cc; Xavier Tibau, a TT79 C Sup; Juan Ramon Gutiérrez, a TT79 A 75cc i Carlos Blas Esteve, a TT76 C Sup.

La propera i última prova de la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques tindrà lloc el 27 d’octubre a Navarcles, mentre que el Campionat de Catalunya d’Enduret celebrarà la penúltima cita del curs al Moto Valley La Floresta, el proper 12 d’octubre.

Entrada similar